Polar Ignite 2

Paras urheilukello naiselle – Polar Ignite 2

Polar Ignite 2 on kattavasti varusteltu urheilukello, joka ei tingi tyylistä. Siro malli sopii hyvin ranteeseen ja sen kevyt rakenne tekee kellosta mukavan kädessä kellon ympäri. Tämän fitnesskellon avulla saat liikunnasta enemmän irti ja se motivoi sinua kohti uusia tavoitteita. Lukuisat urheilutilat ja FitSpark –toiminto kertovat kaiken harjoituksistasi ja motivoi parempiin tuloksiin. Night Recharge –ominaisuus seuraa tarkasti unen määrää ja varmistaa, että palaudun yön aikana tarpeeksi. Laitteessa on sisäänrakennettu GPS ja Bluetooth. Kellon voi yhdistää älypuhelimeen, jolloin voit lukea säätietoja tai ilmoituksia suoraan ranteesta. Tämän lisäksi musiikin hallinta onnistuu helposti laitteelta. Ranneke on erittäin kestävä niin iskuilta kuin vedeltä, joten voit huoletta käyttää sitä kaikissa paikoissa ja olosuhteissa. Tyylikkäästi muotoiltu kello sopii kaikkeen liikuntaan sekä arkeen. Fitnessranneke antaa henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä treenaamiseen ja kertoo mikäli, kehosi tarvitsee unta tai palautumista enemmän. Ingnite 2 motivoi kohti aktiivista ja terveellistä elämäntapaa, otatko tämän haasteen vastaan?

Lue myös kattava vertailumme parhaista urheilukelloista tästä.

Mistä pidimme tuotteessa

  • Akunkesto jopa 20 tuntia treenitilassa
  • Tukee yli 130 erilaista treenitilaa
  • Mittaa palautumistasi monipuolisesti
  • Henkilökohtainen treeniohjaus
  • Erittäin tyylikäs fitnesskello

Katso urheilukellon halvin hinta tästä >>>

Polar Ignite 2 kokemuksia

”Hyvän oloinen fitneskello sopivalla määrällä ominaisuuksia. Etsinnässä oli kello jossa sykkeen mittaus ranteesta, aktiivisuus, askeleet, uniseuranta ja muutaman urheilulajin profiilit. Tämä kello täyttää kaikki ominaisuudet jota tulen tarvitsemaan. Kello on erittäin kevyt ja sopivan paksuinen. Kellon käytännössä unohtaa mukavan tuntuisen remmin ansiosta. Tämä ranteessa voi vaivatta nukkuakin. Mukana tulee kaksi erikokoista remmiä.”

”Itsellä ollut käytössä ignite (ei tuo uusi versio) olen kaivannut ominaisuuksia joita löytyy tästä uudesta ja nyt haluan tämän vain entistä enemmän ja hintalaatusuhde ihan kohillaan!!”

”Olen käyttänyt kelloa nyt vajaat kaksi kuukautta ja olen ollut tosi tyytyväinen ominaisuuksiin. GPS on todella tarkka ja akku kestää hyvin. Aktiivisuuden seuraaminen on lisännyt liikkumistani.”

”Ostin tämän kuukausi sitten Prismasta. Kello on kannustanut liikkumaan enemmän, ja siitä näkee kaiken tärkeän hyvinvointiin liittyen. Kello on myös kauniin värinen.”

Kenelle Polar Ignite 2 sopii?

Polar-ignite-2-urheilukello

Polar ignite 2 sopii kaikille aktiivisuutta ja terveyttä seuraaville. Se motivoi myös kohti parempia elämäntapoja ja tästä syystä suosittelemme sitä lämpimästi kaikille. Erityisesti fitnessranneke sopii kuitenkin naisille. Tyylikäs ja siro muotoilu sopii usein naisille parhaiten. Monipuoliset terveyttä seuraavat ominaisuudet antavat varmasti hyvän kuvan terveydestä ja samalla kello motivoi kohti entistäkin parempia elämäntapoja. Laite tukee yli 130 liikuntalajia, joten voit huoletta harrastaa lähes mitä tahansa ja saat tarkkaa dataa omasta aktiivisuudesta. Kello on helppokäyttöinen ja puhelimeen yhdistämällä siihen on mahdollista saada useita älykello-ominaisuuksia. Selkeä näyttö ja loistava akunkesto parantavat käyttökokemusta entisestään. Palautumisen seuranta, henkilökohtainen treeniohjaus ja ohjatut hengitysharjoitukset tuovat varmasti paljon uusia ja hyvinvointia parantavia tapoja. Kaiken lisäksi kello on tyylikäs ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Polar Ignite 2 ominaisuudet

Näyttö: Liikkeestä aktivoituva värillinen kosketusnäyttö
Mitat: 43 mm x 43 mm x 8,5 mm
Paino: 35 g
Akun kesto: Akunkesto on jopa 20 tuntia treenitilassa
Ominaisuudet: Integroitu GPS, edistyksellinen rannesykkeenmittaus, Nightly Recharge, FitSpark, Serene-hengitysharjoitus ja yli 130 kuntoilutilaa
Sykkeenmittaus: Ranteesta
Vesitiiviys: 30 metriin asti

Yhteenveto

Polar Ignite 2 on monipuolinen urheilukello, joka seuraa aktiivisuutta ja terveyttä. Sisään rakennetun GPS:n avulla saat jokaisesta liikunta suorituksesta tarkkaa dataa käyttöösi. Samalla seuraat kehitystäsi ja kello opastaa henkilökohtaisella treeniohjauksella kokoajan kohti entistäkin parempia suorituksia. Tyylikäs kello sopii hyvin ranteeseen ja sen kevyen rakenteen ansiosta sitä on mukava pitää kädessä myös yöaikaan. Tarkka aktiivisuuden, sykkeen ja unenseuranta antavat varmasti paljon lisää motivaatiota kohti parempia elämäntapoja. Hyvä urheilukello sisältää aina laajat ominaisuudet sekä miellyttävän käyttökokemuksen, Polar Ignite 2 avulla saat nämä sekä paljon muuta. Naisten urheilukellosta ei voi enää enempää vaatia. Totta kai kello sopii myös miehille, mutta ensisijaisesti se on täydellinen valinta naiselle. Katso urheilukellon halvin hinta tästä.