Kaksi treenaajaa energiajuoma kädessä

Parhaat energiajuomat netistä halvalla – Katso suosituimmat tuotteet!

Nyt kerromme mistä saat parhaat energiajuomat halvalla netistä. Energiajuomia juodaan edelleen hyvin paljon ja niillä on piristävä ja keskittymiskykyä parantava vaikutus. Energiajuomien juomiseen liittyy kuitenkin haittoja, joten niiden juomisen suhteen kannattaa pysyä tarkkana. Kaikki energiajuomat tuovat piristystä ja saattavat koukuttaa. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin enemmän energiajuomien käyttöön urheilusuorituksissa.

Urheilussa energiajuomat ovat nousseet trendiksi viime vuosien aikana. Useat urheilijat mainostavat erilaisia energiajuoma merkkejä ja heidän tuotteitaan. Energiajuomalla voikin olla urheilusuoritusta parantava ominaisuus, joka vaihtelee hyvin yksilöittäin. Suuri kofeiiniannos saa aikaan energiabuustin ja keskittyminen on urheilusuorituksessa helpompaa. Tämä voi tuoda pienen parannuksen itse suorituksen lopputulokseen.

Energiajuomien käyttö on kuitenkin yleistynyt enemmän trendinä kuin sen itse vaikutuksista, tästä syystä jokaisen urheilijan kannattaakin olla tarkkana miksi energiajuomia käyttää. Seuraavaksi vertailemme suosituimpia energiajuoma merkkejä ja kerromme mistä niitä saa edullisimmin netistä. Netistä tilatessa energiajuomia voi saada hyvinkin edullisesti isompia satseja kerralla, joten kannattaa lukea eteenpäin. Halutessasi kannattaa tallentaa tämä sivu kirjanmerkkeihin, jotta löydät aina halvimmat paikat tilata energiajuomia!

Halvimmat energiajuomatarjoukset löydät netistä Fitnesstukulta. Katso kaikki tarjoukset tästä!

Parhaat ja suosituimmat energiajuomat netistä

Nocco energiajuoma

4.5/5
Nocco energiajuoma

Puhdistamo energiajuoma

4.8/5
Puhdistamo energiajuoma

Clean energiajuoma

4.3/5
Clean energiajuoma

Monster energiajuoma

4.6/5
Monster energiajuoma

Lue malleista lisää alta!

Nocco energiajuoma
4.5/5

Nocco on yksi fitness urheilun trendikkäimmistä juomista tällä hetkellä ja sitä näkee useiden sosiaalisen median kanavissa urheilijoiden käsissä. Erityisesti Nocco BCAA-aminohappoja sisältävä energiajuoma on tällä hetkellä yksi suurimmista hittituotteista. Myös tätä tuotetta saa isomman määrän tilatessa huomattavasti edullisemmin kuin vaikkapa ruokakaupasta.

Nocco on virkistävä ja sokeriton eli vähä kalorinen janonsammuttaja, joka sopii nautittavaksi ennen tai jälkeen urheilusuorituksen. Se edistää palautumista ja stimuloi lihaskasvua haaraketjuisten BCAA-aminohappojen avulla. Juoma sisältää aminohappojen lisäksi kofeiinia ja vitamiineja. Makuja löytyy jopa 10 erilaista, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri sopiva maku. Katso lisää ja tilaa netistä halvalla!

Puhdistamo energiajuoma
4.8/5

Puhdistamon Natural Energy Drink eli on energiajuoma, jossa yhdistyvät perinteisen energiajuoman maku ja luonnollinen sisältö. Täysin luonnollisista aineista saatu sisältö on herkullista ja erittäin suosittua. Puhdistamon energiajuoma sopii jopa ketogeeniseen ruokavalioon.

NED sisältää kofeiinia, joka on saatu täysin luontaisista aromeista. Tämä juoma on täysin sokeriton, eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Tämä juoma sopii urheilijoille tai perusliikkujalle. Ota treenistä entistäkin enemmän irti, täysin luonnollisesti. Katso lisää ja tilaa omasi!

Monster energiajuoma
4.6/5

Monster on edelleen kestosuosikki, joka on monien mielestä helpoiten juotava energiajuoma ja se onkin yksi maailman suurin energiajuoma brändi. Uniikit ja tasapainoiset maut ovat arjen luksusta, joista löytyy tasapainotettu määrä kofeiinia ja vitamiineja parantamaan keskittymiskykyä. Tämä juoma sopii erityisesti ennen treeniä. Monster energiajuomaa on mahdollista tilata netistä useina eri makuina, joten kannattaa tutustua koko valikoimaan. Aivan kuten muut energiauomat, niin tämänkin saa huomattavasti halvemmalla ostamalla suuremman 24 packin kerralla. Mukana myös uutuus makuja. Katso lisää ja tilaa omasi!

Clean energiajuoma
4.3/5

Clean drink energiajuoma on uusin ja suuressa nosteessa oleva energiajuoma, joka sopii aktiiviselle liikkujalle. Energiajuoma on täynnä aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja, joten se tarjoaa oivan paketin liikunta suorituksen parantamiseen ja palautumisen optimoimiseen. Tuotteen pohjana on Suomalainen lähdevesi ja se on varsin terveellinen vaihtoehto energiajuomaksi, sillä siinä ei ole sokeria, väriaineita, makeutusaineita tai tauriinia. Tämä on hyvin poikkeuksellista energiajuomien puolella.

Clean energiajuomat sisältävät kofeiinia, joka parantaa keskittymiskykyä. Tästä syystä tätäkään juomaa ei kannata juoda päivässä useampaa tölkkiä. Moni eliittiurheilija kyttää Clean energiajuomia, mutta ne sopivat varsin mainiosti tavallisellekin aktiivi liikkujalle. Kun ostat useamman juoman kerralla, niin saat ne selkeästi halvemmalla. Tämän lisäksi tämä tuote on hyvin usein 24-pack alennuksessa ja tämän lisäksi voit valita useita makuja samaan pakettiin, joten sinun ei tarvitse juoda samaa makua jatkuvasti. Katso lisää ja tilaa!

IQ Fuel halpa energiajuoma netistä
3.6/5

IQ Fuel on seuraavan sukupolven nesteenkorvike, joka antaa sinulle oikean palautumisen elektrolyyttien, vitamiinien ja suolojen avulla. Tämä energiajuoma on suunniteltu huippu-urheilijoille, mutta se sopii myös silloin kun kehosi on kovan fyysisen rasituksen alla nesteen imeytymisen parantamiseen.

IQ Fuel on sokeriton hiilihapotettu juoma, jota on saatavilla kolmessa eri maussa. Juomasta löytyy mineraaleja, elektrolyyttejä ja vitamiineja, jotka auttavat kehoa palautumaan fyysisestä rasituksesta ilman kofeiinia ja ilman tauriinia. IQ Fuel on uusi ja nouseva energiajuoma, joka tarjoaa kofeiinittoman vaihtoehdon energiajuomiin. Tämä on myös tällä hetkellä paras halvin energiajuoma selkeästi. Katso lisää ja testaa!

Nutramino energiajuoma tarjous
3.3/5

Nutriminonon 24 pack on tämän hetken paras energiajuoma tarjous. Nutrimiono Heat on hyvänmakuinen ja raikas energiajuoma, joka on hyvin vähäkalorinen. Juomasta löytyy kofeiinia ja vitamiineja, jotka auttavat parantamaan suoritusta. Tarjous koskee yli 50€ ostosta, jolloin saat 25% alennusta ennestään jo varsin hyvästä diilistä. Tämä on erinomainen tarjous, mikäli etsit edullisimpia energiajuomia kofeiinilla. Katso lisä ja osta omasi!

Energy boost energiajuomatabletti
4.5/5

Energy Boost on kofeiinilla rikastettu energiajuomatabletti, joka toimii tehonlisääjänä elimistössä. Tämän tabletin avulla tiedät tarkkaan kuinka paljon saat kofeiinia ilman ylimääräisiä ainesosia. Kofeiini on keskushermostoa stimuloiva aine, jonka avulla keskittymiskyky ja voimantuotto paranevat hetkellisesti.

Energy Boost tabletit on helppo nauttia ennen urheilusuoritusta ja tiedät olevasi iskussa kun sitä eniten tarvitset. Yhdessä tabletissa on 200 milligrammaa kofeiinia, joten saat varmasti selkeän buustin ennen treeniä. Katso lisää ja tilaa omasi!

Nocco energiajuoma
4.5/5

Nocco on tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituin ja paras BCAA energiajuoma. Nocco sisältää haaraketjuisia BCAA-aminohappoja, jotka parantavat palautumista ja lihaskasvua. Juoma sopii niin enne kuin jälkeen treenin. Ennen treeniä se antaa hyvän lisäboostin treeniin ja parantaa tuloksia. Treenin jälkeen puolestaan erityisesti BCAA-aminohapot auttavat lihaksiston kehittymisessä ja saat treenin kaikki hyödyt irti. Katso halvin pakettihinta tästä!

Energiajuomat ja urheilu

Energiajuomat on urheilumaailman trendikkäin juoma. Urheilijat mainostavat toinen toisensa perään erilaisia energiajuomia ja kehuvat niiden vaikutuksia. Energiajuomien vaikutus itse urheilusuoritukseen ei kuitenkaan ole niin yksiselitteinen.

Energiajuomien suuri kofeiinipitoisuus saa heräämään mukavasti enne urheilusuoritusta ja keskittymään tilanteeseen entistäkin paremmin. Tämän uskotaan antavan suoritusta parantava vaikutus. Toinen energiajuomien puolesta puhuva ominaisuus on BCAA-aminohapot, jotka auttavat lihaksia palautumaan ja kehittymään treenin jälkeen. Kofeiinin ja BCAA:n vaikutukset on kuitenkin vaikeasti mitattavissa ja erittäin yksilölliset. Tästä syystä energiajuomien käyttö perustuukin hyvin paljon rutiineihin ja uskomuksiin. Energiajuomat antavat buustin treeneihin ja kilpailuihin, koska niihin on helppo tottua ja niiden on annettu ymmärtää parantavan suoritusta. Joillekin tämä pitää enemmän paikkaansa kuin toisille. Mikäli haluat parantaa palautumista ja antaa lihaksille parhaan alustan kehittyä, niin lue myös meidän muut artikkelit!

Toisaalta energiajuomien kofeiini pitoisuus on niin suuri, että niihin on helppoa jäädä koukkuun. Tämä onkin energiajuoma yhtiöiden yksi suurimmista valteista. Miten pystyt heräämään päivään tai urheilusuoritukseen ilman kofeiinia? Se on useimmille yllättävän haastavaa kofeiini riippuvuudesta johtuen. Erityisesti lapsien täytyy varoa liiallista energiajuomien käyttöä sillä liiallinen kofeiini määrä voi aiheuttaa ylivilkkautta ja keskittymiskyvyn puutetta. Tämä on valitettavan yleistyvä ongelma, johon jokaisessa perheessä kannattaa herättää keskustelua.

Energiajuomat ovat kokonaisuutena urheilusuoritusta parantavia, mutta niitä kannattaa nauttia sopivissa määrin. Vaikka energiajuomat ovat hyvin vähäkalorisia suurimmaksi osin, niin niissä ei varsinaisesti ole mitään aineita joita kehomme välttämättä tarvitsee. Paranna niillä treeniäsi ja syö vapaa-ajalla terveellisesti!

Mitä energiajuoma sisältää?

Energiajuomat sisältävät piristäviä aineita, hyvin usein kofeiinia, ja makeutusaineita. Tämän lisäksi energiajuomat saattavat sisältää BCAA-aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. Suurin osa energiajuomista on erittäin vähäkalorisia, mutta osa niistä saattaa sisältää myös paljon sokeria. Kannattaakin siis kiinnittää huomiota minkälaisia energiajuomia juot. Energiajuomien yleisimmät ainesosat ovat kofeiini, tauriini, guarana, glukuronilaktoni ja maltodekstriini. Puhtaamman vaihtoehdon tarjoaa esimerkiksi puhdistamo, jolla on erittäin puhdasta ja luonnollisista aineista kehitettyjä energiajuomia.

Energiajuoman sisältö on hyvin kofeiinipitoinen, joten niitä ei kannata käyttää suositeltua annosta enempää päivässä. Tämä saattaa aiheuttaa unettomuutta ja keskittymisvaikeuksia. Kofeiini vaikuttaa ihmisiin hyvin eritavalla, joten on hyvä tietää miten kofeiini vaikuttaa juuri sinuun.

UKK- Usein kysytyt kysymykset energiajuomista

Nocco luokitellaan energiajuomaksi, vaikkakin sen mainostuksella on pyritty suuntaamaan sitä terveysjuomaksi. Nocco on piristävä energiajuoma, joka parantaa suorituskykyä ja palautumista. Useat Nocco energiajuomat sisältävät myös BCAA-aminohappoja.

Energiajuoman vaikutusaika riippuu paljon sen kofeiinipitoisuudesta ja yksilöllisistä tekijöistä. Tutkimusten mukaan energiajuoma voi vaikuttaa 2-10 tuntia elimistössä. Suuret kofeiinimäärät ja kofeiinin piristävä vaikutus kannattaa huomioida energiajuomien päivittäisessä käytössä ja käyttömäärissä.

Energiajuomien suuri kofeiini määrä saattaa aiheuttaa sydämentykytyksiä, rytmihäiriöitä, unihäiriöitä, jännittyneisyyttä, ärtyneisyyttä ja vapinaa. Tämän lisäksi energiajuoman sokerit ja happamuus aiheuttavat reikiintymistä hampaissa ja suuren energiamäärän takia saattavat lihottaa. Energiajuomien vaikutukset ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä, joten on tärkeää huomioida omaan kehon tuntemuksia energiajuomien käytön jälkeen.

Itsessään energiajuomat eivät väsytä vaan stimuloivat hermostoa, jolloin keho tuntuu pirteämmältä. Väsyneisyys on kuitenkin sivuoire, jonka liiallinen energiajuomien käyttö voi aiheuttaa. Energiajuomien suuri kofeiinipitoisuus virkistää ja aiheuttaa unettomuutta, jolloin yöunet saatavat jäädä hyvin lyhyiksi. Tämä aiheuttaa varmasti väsymistä ja jaksamattomuutta. Mikäli koet uniongelmia, kannattaa energiajuomien ja kofeiinin käyttö lopettaa toistaiseksi.

Erityisesti urheilijoille hyvä energiajuoma on sellainen, joka on vähäkalorinen ja sisältää kofeiinia. Hyvän energiajuoman tarjoaa esimerkiksi Puhdistamo, Nocco ja Clean. Kalorien vähyys ja kofeiinin piristävä vaikutus ovat erinomaisia juuri urheilijalle ja parantavat urheilusuoritusta. Tämän lisäksi esimerkiksi Nocco sisältää paljon BCAA-aminohappoja, jotka parantavat palautumista ja lihaksiston kehittymistä. Hyvä energiajuoma riippuu käyttötarkoituksesta ja niitä kannattaa testailla erilaisia ja makuisia yhdistelmiä.

Paras energiajuoma tällä hetkellä etenkin urheilijoiden keskuudessa on Nocco. Nocco parantaa urheilusuoritusta monin tavoin ja se on huipputrendikäs erityisesti fitness urheilussa.

Energiajuomat sisältävät hyvin paljon hermostoa stimuloivia aineita, jotka aiheuttavat lapsille erityisesti ylivilkkautta, keskittymiskyvyn puutetta ja unettomuutta. Lapsen keho ei vielä pysty käsittelemään suuria kofeiinimääriä, joten sen vaikutukset ovat moninkertaiset aikuisiin nähden. Tästä syystä emme suosittele lapsille minkäänlaisia energiajuomia.

Energiajuoma yhteenveto

Energiajuomat ovat erinomainen lisä urheilusuorituksen parantamiseen, mutta niitä ei kannata käyttää yhtään sen enempää. Energiajuoman suuri kofeiinipitoisuus ja lisäaineet voivat vaikuttaa kehoon huonolla tavalla, joten energiajuomien päivittäistä annostusta ei kannata ylittää. Energiajuomat piristävät ja antavat lisäbuustia harjoitukseen tai kilpailuun, mutta vaikutusten teho on hyvin yksilöllistä.

Energiajuomia on mahdollista ostaa halvalla netistä, sillä suuremmat määrät ovat hyvin usein netin kautta tarjouksessa. Mikäli juot usein energiajuomia, niin ne kannattaa ehdottomasti tilata netistä. Katso parhaat energiajuoma alennukset tästä!