Nainen juoksee juoksumatolla kotona

Paras juoksumatto kotiin – Juoksumatto vertailun TOP-10 mallia!

Juoksumatto on suosituin kuntoilulaite suomalaisten kodeissa. Juoksumaton avulla säännöllinen kuntoilu on helppoa ja näppärää säällä kuin säällä. Tämän lisäksi kotoa löytyvän juoksumaton kanssa on nopeaa aloittaa treenaaminen kiireisessäkin arjessa. Etätöiden yleistyttyä kuntomatolla on nopeaa pitää pieni taukojumppa töiden lomassa ilman, että tarvitsee edes poistua kotoa tai toimistolta. Juoksumatto sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille sillä juoksumatolla voi kävellä, hölkätä tai juosta. Juoksumatot tarjoavat useita erilaisia sisäänrakennettuja treeniohjelmia, jotka motivoivat ja tuovat lisätehoa treenaamiseen.

Tässä artikkelissa vertailemme parhaita juoksumattoja kotiin, josta löydät varmasti erinomaisia vaihtoehtoja oman tarpeesi mukaan. Suurin osa juoksumatoista on mahdollista taittaa kasaan kun niitä ei käytetä, jolloin ne vievät huomattavasti vähemmän tilaa kuin muut kuntoiluvälineet kun niitä ei käytetä. Juoksumatolla onnistuu niin kevyet kuin äärimmäisen kovat harjoitukset milloin vain. Juoksumaton etuna voidaan todeta myös se, että hyvän juoksumaton iskunvaimennus on niin hyvä, että sen avulla liikkuminen on kevyempää lihaksille ja nivelille kuin ulkona tehty vastaava liikunta. Juoksumatto sopii siis erinomaisesti kaiken ikäisille ja tasoisille kuntoilijoille. Lue lisää alta vertailumme huippu juoksumatoista tai katso Kuntokaupan laaja juoksumatto valikoima suoraan tästä!

Paras juoksumatto kotiin vertailu

Paras juoksumatto kotiin

5/5

Hyvä juoksumatto aloittelijalle

4.5/5

Paras pieni juoksumatto

3.8/5

Paras halpa juoksumatto

3.2/5

Lue malleista lisää alta!

Paras juoksumatto kotiin:

FitNord Sprint 1000 juoksumatto
5/5

FitNord Sprint 1000 on järeä kovaan kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto. FitNord Sprint 1000 on äärimmäisen tukeva ja kestävä juoksumatto, joka on monipuolisten ominaisuuksien ansiosta ehdottomasti paras juoksumatto kotikäyttöön. Kestävä ja tukeva runko on suunniteltu kestämään pitkäaikaista rasitusta ja suuri juoksuala antaa reilusti tilaa pitkiinkin treeneihin.

Sprint 1000 matossa on erikoisiskunvaimennus, joka takaa loistavan juoksutuntuman kaiken kokoisille kuntoilijoille. Tyylikäs ja helppokäyttöinen juoksumatto sisältää useita harjoitusohjelmia, jotka motivoivat ja tehostavat kuntoilua. Selkeästä näyttöpaneelista näet kaikki harjoituksesi tiedot ja voit seurata etenemistä. Mikäli haluat parhaat ominaisuudet ja juoksutuntuman kotiisi, niin FitNord Sprint 1000 on ehdottomasti valintasi, lue lisää ja osta omaksi!

Fitnord juoksumatto:

FitNord Sprint 100 juoksumatto
4.5/5

FitNord Sprint 100 on jämäkkä ja laadukas juoksumatto pieneen tilaan. Tyylikäs ulkonäkö ja mainiot ominaisuudet tekevät Sprint 100 mallista jokaisen kotikuntoilijan unelman. Hintaluokkansa nähden tässä mallissa on varsin iso juoksualusta ja juoksutuntuma on erittäin vakaa. Tämä juoksumatto mahtuu lähes jokaiseen asuntoon ja sen avulla treenaaminen on tehty helpoksi ja mukavaksi.

FitNord Sprint 100 on suunniteltu täysin kotikäyttöön ja sen laajat ominaisuudet ja hyvät harjoitusohjelmat motivoivat säännölliseen kuntoiluun. Sprint 100 malli on vieläpä kokoontaitettava malli, joten se ei vie säilytys tilaa juuri lainkaan. Ota kotikuntoiluun uusi askel FitNord Sprint 100 mallin avulla, katso lisää ja tilaa!

Tunturi juoksumatto:

Tunturi T50 Performance juoksumatto
4.8/5

Tunturi T50 Performance on suosittu ja jämäkkä uudemman sukupolven juoksumatto. Juoksumaton pinta on melko kova, jonka ansiosta se soveltuu kokeneemmalle pitkänmatkan juoksijalle. Keskihintaluokkaan suunniteltu laadukas T50 malli on varusteltu vakaalla juoksualustalla, uusimmilla sovelluksilla ja tyylikkäällä muotoilulla. Laitteesta löytyy jopa 44 harjoitusohjelmaa, jotka tuovat lisätehoa ja uutta motivaatiota treenaamiseen.

Tunturi T50 juoksumattoa pyörittää tehokasmoottori, joka mahdollistaa yhdessä tukevan ja jämäkän rungon kanssa kovemmankin juoksuvauhdin. Leveä ja pitkä juoksualusta tekee juoksusta helppoa ja turvallista. Kokoontaitettava juoksualusta ja siirtopyörät tekevät maton säilyttämisestä näppärää ja helppoa. Tunturi T50 on uusi malli, joka tuo loistavan juoksukokemuksen suoraan kotiisi. Katso lisää ja tilaa omasi!

Gymstick GT 3.0 juoksumatto
4/5

Gymstick GT 3.0 on laadukas vaihtoehto edullisemman pään juoksumatoksi kotiin. Juoksumaton laajalta näytöltä on helppo seurata treeninkehittymistä laajan datamittauksen avulla. Laitteen tyylikäs muotoilu ja pieni koko tekevät siitä oivan vaihtoehdon pienempäänkin huoneeseen. Juoksumaton juoksutuntuma on jopa yllättävän hyvä tähän hintaluokkaan ja 15 sisäänrakennettua treeniohjelmaa tarjoavat motivoivia harjoituksia jatkuvasti.

Gymstick GT 3.0 on erinomainen vaihtoehto kevyempään kotikäyttöön. Laitteen tukevan rungon ansiosta kuntoilu on jämäkkää ja turvallista. Juoksumatto on mahdollista taittaa kasaan säilytystä varten, joten se vie hyvin vähän ylimääräistä tilaa. Laite osaa kertoa itse milloin sitä tulisi huoltaa ja voidella, jonka ansiosta laite on pitkäikäinen. Juoksumaton avulla säännöllinen kuntoilu on helpompaa kiireisessäkin arjessa, katso lisää ja tilaa GT 3.0 omaksesi!

Kokoontaitettava juoksumatto:

FitNord Sprint 150 juoksumatto
4.2/5

FitNord Sprint 150 on kokoontaitettava ja kotikäyttöön suunniteltu juoksumatto, jonka ominaisuudet ovat hintaluokkansa ehdotonta eliittiä. Sprint 150 juoksumatto on edullinen kokoontaitettava malli, jonka laajat ominaisuudet riittävät kovempaankin käyttötarkoitukseen. Kokoontaitettavaksi juoksumatoksi Sprint 150 malli tarjoaa varsin laajan juoksualan ja tukevan tuntuisen juoksukokemuksen. Tehokas moottori, laaja kaltevuuden säätö ja laajat juoksuominaisuudet tekevät tästä mallista parhaan kokoontaitettavan juoksumaton.

FitNord Sprint 150 on laajojen ominaisuuksien ja 10 sisäänrakennetun harjoitusohjelman ansiosta erittäin motivoiva ja tehokas treenikaveri. Matto mahtuu kokoon taitettuna hyvinkin pieneen tilaan ja sen liikuttaminen on hyvin helppoa siirtopyörien avulla. Mikäli haluat juoksumaton pieneen tilaan ja haluat kotikuntoilulta selkeyttä, helppoutta ja tehokkuutta, niin Sprint 150 on todella oiva vaihtoehto. Katso lisää ja tilaa!

Hyvä juoksumatto kotiin:

FitNord Sprint 200 juoksumatto
4.6/5

FitNord Sprint 200 on hyvä juoksumatto kotikäyttöön. Laitteen laajat ominaisuudet ja tukeva rakenne tekevät siitä loistavan vaihtoehdon jokaiseen kotiin. Sprint 200 on kuitenkin hieman välimallin ratkaisu, sillä se on hinnaltaan keskiluokkainen, mutta ominaisuuksiltaan se soveltuu edelleen peruskäyttöön. Tehokas moottori ja tuplavaimennettu antavat hyvän juoksutuntuman hieman kovemmassakin vauhdissa. Tyylikäs ulkomuotoilu ja kätevät pikanäppäimet nopeuden ja kaltevuuden säätön tekevät juoksumaton käytöstä erittäin miellyttävää.

FitNord Sprint 200 on loistava malli jo hieman kokeneemmalle kuntoilijalle, joka hölkkää tai kävelee. Helppokäyttöisen näytön avulla laitteen hallinta ja ohjaus on erittäin näppärää ja helppoa. Katso lisää ja osta omaksi!

Pieni juoksumatto:

Tunturi T10 Competence juoksumatto
3.8/5

Tunturi T10 Competence on uusi tuote Tunturin mallistossa ja se vastaan edullisemman hintaluokan juoksumattotarjontaan. Pienen koon ansiosta se soveltuu erinomaisesti kotikuntoilijalle kevyeen käyttöön. Tämän maton avulla kotikuntoiluun saa lisää tehoa säällä kuin säällä ja liikuntaa kiireisenkin arjen keskellä. Pieni matto on helposti taitettavissa kokoon, jolloin juoksumattoa voi säilyttää hyvin pienessä tilassa.

Tunturi T10 Competence juoksumatto tarjoaa aloittelevalle juoksijalle tai kotikuntoilijalle helppokäyttöisen ja näppärän liikunta-alustan. Laitteen laajoista ominaisuuksista löytyy jopa 40 sisäänrakennettua harjoitusohjelmaa, jotka tuovat lisätehoa ja motivaatiota kuntoiluun. Tyylikäs muotoilu ja siro koko antavat tälle näppärälle juoksumatolle tyylitellyn ulkonäön. Katso lisää ja ota uusi askel kotitreeneihin!

Halpa juoksumatto:

Gymstick GT 1.0 juoksumatto
3.2/5

Gymstik GT 1.0 on erityisesti aloittelijoille ja kevyttä kotikuntoilua harrastaville oiva juoksumatto kotiin. GT 1.0 on edullisin juoksumatto, joka tarjoaa kuitenkin tukevan ja miellyttävän alustan kuntoilla. Laitteesta löytyy tyylikäs LED näyttö, josta on helppoa seurata treenin kulkua. Samalla muutamat sisäänrakennetut harjoitusohjelmat tuovat mukavasti vaihtelua harjoitteluun.

Gymstick GT 1.0 on pieni ja halpa kuntomaatto, jonka avulla kuntoilu ja treenaaminen kotona onnistuvat erittäin näppärästi. Kokoontaitettava kuntomatto vie hyvin vähän tilaa ja se on helppo siirtää esimerkiksi kaappiin kuntoilun jälkeen. Pieni ja näppärä kuntomatto tuo mukavasti lisämotivaatiota säännölliseen kuntoiluun ja edistää terveyttä sekä hyvinvointia. Katso lisää ja tilaa suoraan kotiovelle!

Juoksumatto kävelyyn:

WalkRo kävelymatto
4.8/5

WalkRo on erittäin suosittu kävelymatto niin kotiin kuin toimistolle. Kävelymaton avulla on helppoa saada lisäliikuntaa niin työpäivän aikana kuin ihan arjessa. Kävelyn avulla päivästä tulee huomattavasti virkeämpi ja pitkän istumisen jälkeen pieni kuntoilu kävelymaton avulla on erinomainen tapa pitää huolta omasta hyvinvoinnista.

WalkRo kävelymatto painaa vain 3 kiloa, joten sitä on erittäin helppo siirrellä aina tarpeen mukaan. Matto vie myös hyvin vähän tilaa, joten sen säilyttäminen missä tahansa on erittäin helppoa. Kävelymaton nopeutta ja kaltevuutta voi säätää kaukosäätimen avulla tai puhelinsovelluksella. Kävelymaton käyttö ei häiritse työntekoa, mutta se parantaa työtehoa. Kävelymatto on oiva apu päivittäisen aktiivisuuden ylläpitämiseen. Katso lisää ja tilaa jo nyt!

Hyvä juoksumatto aloittelijalle:

FitNord Sprint 100 juoksumatto
4.5/5

FitNord Sprint 100 on paras juoksumatto aloittelijalle. Sprint 100 on edullinen, mutta varsin laadukas juoksumatto, jonka avulla kuntoilun aloittaminen on helpompaa. Mallin ominaisuudet soveltuvat erityisesti kävelyyn ja kevyeen hölkkään. Laite vie myös hyvin vähän tilaa ja se on mahdollista taittaa kokoon kun mattoa ei käytetä. FitNord Sprint 100 on varusteltu huippuominaisuuksilta hintaluokkansa nähden ja sen sisäänrakennettujen ohjelmien avulla kotitreeniin saa mukavasti lisätehoa.

FitNord 100 on poikkeuksellisen leveä juoksumatto, joka tekee käytöstä miellyttävää ja turvallista. Selkeä ja helppokäyttöinen näyttö kertoo tarkasti kuinka harjoitus etenee. Laitteen tyylikäs ja siro muotoilu mahdollistaa treenaamisen pienemmässäkin huoneessa. Katso lisää ja aloita treenaaminen!

Juoksumatto tarjous ja ALE juoksumatot löytyvät täältä!

Juoksumatot ovat kuntoilulaitteita, jotka ovat lähes aina alennuksessa useissa eri verkkokaupoissa. Erityisesti suosittelemme Kuntokaupan juoksumattoja, sillä heidän verkkokaupastaan löytyy jatkuvasti vaihtuvia ale juoksumattoja. Laaja ja laadukas valikoima auttaa löytämään varmasti sopivan maton kaikkiin tarpeisiin. Hölmöähän se olisi, mikäli tarjouksia ei juoksumatoissa käyttäisi hyödyksi, sillä ne ovat kuitenkin kohtalaisen arvokkaita ja samalla monien vuosien hankinta eteenpäin. Katso parhaat juoksumatto tarjoukset täältä!

Juoksumatto kokemuksia

Juoksumatot ovat Suomen suosituimpia kuntoiluvälineitä kotiin ja kokemuksien perusteella niiden käyttö tulee vain lisääntymään. Juoksumaton käyttö kotona on koettu erittäin vaivattomaksi ja helpoksi tavaksi pitää yllä säännöllistä kuntoilua. Kotona tehtävän kuntoilun ansiosta ei tarvitse myöskään pohtia muiden katseita tai mielipiteitä vaan voit huoletta keskittyä juuri omaan tekemiseen.

Kokoontaitettava juoksumatto kotona

Juoksumatto mahtuu kokoon taitettuna hyvin pieneen tilaan, mikä on koettu erittäin tärkeäksi asiaksi isohkon kuntoilulaitteen säilytystä varten. Kuntoilulaitteita ei useinkaan haluta pitää näkyvillä turhaan, vaan se halutaan siirtää käyttämättömänä kaappiin tai komeroon pois edestä. Kokoontaitettavat juoksumatot ovat mahdollistaneet kaiken tämän kokemuksien perusteella erinomaisesti.

Juoksumattojen ominaisuudet ovat koettu tarpeeksi hyviksi siihen tarpeeseen mitä kotona on haluttu tehdä. Kuntoilun kehittyessä ja lenkkinopeuksien kasvaessa on kuitenkin joitain kertoja todettu, että juoksumattoa on jouduttu päivittämään hieman parempaan malliin. Edullisimmat mallit eivät välttämättä pysty tarjoamaan tarpeeksi ominaisuuksia ja tukevuutta kovempaan vauhtiin, joten suosittelemme hankkimaan heti tarpeeksi laadukkaan juoksumaton. Laadukkaalla juoksumatolla on heti alusta alkaen miellyttävämpi kuntoilla ja se pystyy tarjoamaan hyvän alusta vuosiksi eteenpäin myös silloin kun kotikuntoilija kehittyy juoksussa.

FitNord juoksumatto kokemuksia

FitNord on yksi suosituimpia juoksumatto merkkejä ja kokemuksien perusteella FitNordin tarjoama laatu on vastannut erittäin hyvin odotuksia. FitNord on Kuntokaupan oma merkki, joten näitä malleja löytyy lähes ainoastaan Kuntokaupan verkkokaupasta. FitNord tarjoaa tyylikkään ja tukevan juoksumaton mallista riippumatta. Mitä enemmän olet valmis panostamaan juoksumattoon niin sitä enemmän ominaisuuksia FitNord juoksumatot tarjoavat ominaisuuksia ja laatua.

Nainen juoksee juoksumatolla

FitNord juoksumattojen kokemukset ovat osoittaneet, että laitteiden sisäänrakennetut harjoitusohjelmat ovat olleet mielenkiintoisia ja ne ovat lisänneet harjoitusmotivaatiota. Lisäksi FitNord juoksumatoista löytyvä iskuvaimennus on mahdollistanut erittäin miellyttävän käyttökokemuksen. FitNord juoksumatoissa on poikkeuksetta hieman suurempi juoksumatto, jonka ansiosta kuntoilu on miellyttävämpää ja turvallisempaa. FitNord juoksumatot ovat saaneet kokonaisuudessaan poikkeuksellisen paljon hyvää palautetta.

Kuntokauppa juoksumatto

Kuntokaupan laaja ja laadukas juoksumatto valikoima on ehdottomasti juoksumaton hankintaan yksi parhaista vaihtoehdoista. Kuntokauppa myy tällä hetkellä eniten juoksumattoja ja heidän tarjoamat alennukset, loistavat kotiin toimitukset sekä laadukas valikoima on noussut varmasti monella ostajalla esiin. Suosittelemme hankkimaan juoksumaton juurikin Kuntokaupasta. Katso heidän loistava juoksumatto valikoima tästä!

UKK- Usein kysytyt kysymykset sauvakävelystä

Parhaan juoksumaton valintaan vaikuttaa useat tekijät. Juoksumattoa valitessa tärkeintä on kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin ja siihen mitä itse kuntomatolta haluaa. Mikäli haluat kuntoilla kevyesti, niin pienempi ja näppärämpi juoksumatto voi olla sinulle paras vaihtoehto. Toisaalta jos haluat kehittyä juoksussa tavoitteellisemmin, niin isompi ja tukevampi juoksumatto on ehdottomasti parempi vaihtoehto. Lisäksi juoksumaton valintaan vaikuttaa harjoitusohjelmien määrä, onko juoksumatto kokoontaitettava ja kuinka kovaa juoksumatolla voi juosta.

Juoksumatto kannattaa hankkia, mikäli haluat nostaa säännöllisen kuntoilun määrää tai haluat hyvän alusta kuntoilla tilanteessa kuin tilanteessa. Juoksumatolla kuntoilu nostattaa sykettä ja parantaa yleistä kuntoa. Sykettä nostamalla verenkierto ja hengityselimistö kehittyvät, jolloin yleisvointi on energisempää ja arjessa jaksaa paremmin. Samalla lihakset kehittyvät ja kuntoilun avulla erilaisten sairauksien välttäminen on huomattavasti todennäköisempää. Juoksumatolla treenatessa voi kuunnella lempi musiikkia tai vaikkapa katsoa televisiota. Kevyttä kävelyä voi jopa toteuttaa työnteon ohella. Säännöllinen liikunta parantaa ryhtiä ja auttaa voimaan paremmin.

Testimme mukaan paras juoksumatto kotiin on FitNord Sprint 1000 Juoksumatto. Sen erinomainen laatu ja loistavat ominaisuudet sopivat erityisesti kovaan käyttöön. Sprint 1000 on jokaisen kotikuntoilijan unelma juoksumatto, jonka avulla treenaaminen on poikkeuksellisen miellyttävää. Tutustu laitteeseen lisää tästä.

Aloittelijalle tai kevyttä kuntoilua harrastavalle sopii erityisesti FitNord Sprint 100 Juoksumatto. Tämän laitteen avulla kuntoilu on miellyttävää ja helppoa. Samalla juoksumaton hinta pysyy melko maltillisena ja pienen koon ansiosta laitetta on näppärää säilyttää pienessä tilassa. FitNord Sprint 100 juoksumatto tarjoaa erinomaisen alusta kehittyä ja tehdä miellyttäviä harjoituksia milloin tahansa. Tyylikäs ja siro muotoilu on ehdottomasti plussaa ja motivoi kohti uusia harjoituksia. Laitteen sisäänrakennetut harjoitusohjelmat antavat myös mukavasti vaihtelua ja lisätehoa kuntoiluun. Tutustu laitteeseen lisää tästä.