Lahjaideoita naiselle

Lahjaideoita naiselle – Löydä lahja vaimolle, tyttöystävälle, äidille ja mummolle!

Olemme keränneet tälle sivulle yli 40 lahjaideaa naiselle, vaimolle, tyttöystävälle, äidille ja mummolle. Olemme luokitelleet lahjoja erilaisiin tilanteisiin, mutta kannattaa ehdottomasti lukea kaikki lahjaideat läpi, sillä useimmat lahjat käyvät moniin eri lahjatarpeisiin. Olemme liittäneet lahjaidean mukaan linkit, jotta voit todella helposti käydä myös ostamassa haluamasi lahjan. Voiko lahjan hankkiminen enää olla tämän helpompaa?

Naiselle on samaan aikaan hyvin helppoa ja vaikeaa suunnitella ja ostaa lahjaa. Lahjaideoita on hyvin paljon, mutta miten lahjasta saa mahdollisimman henkilökohtaisen tai hyödyllisen. Tämä asia riippuukin täysin naisesta, jolle lahja on tulossa. Jokainen nainen on iloinen ja onnellinen kaikista lahjoista, joihin on haluttu nähdä vaivaa. Tähän asiaan olemme erityisesti kiinnittäneet huomiota lahjavinkeissämme, sillä vertailumme lahjat eivät ole aivan perinteisiä, vaan ne ovat hieman perusmallia mielenkiintoisempia tai normaalista poikkeavia. Kannattaakin lukea lahjaideat naiselle tarkkaan, sillä tiedämme, että vinkeistämme löytyy varmasti sopiva lahja jokaiselle naiselle.

Joululahja naiselle tai vaimolle

Punainen lahja naiselle

Naturelle – Naturelle.fi on täysin suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa. Naturelle myy paljon erilaisia ihonhoitotuotteita, meikkejä sekä vartalo- ja hiustuotteita. Näistä tuotteista jokainen nainen ilahtuu aivan varmasti. Haastavinta lahjan ostamiseen onkin varmasti tuotteen valinta, mutta Naturelle on nostanut oman lahja kategorian verkkosivuilleen. Lahjakategoriasta löytää erinomaisia tuoteideoita, mutta erityisesti lahjakortti suomalaiseen luonnonkosmetiikan verkkokauppaan on pommin varma valinta. Naturelle verkkokauppaan pääset tästä!

Urheilukello – Urheilukello on loistava lahjaidea liikkuvalle naiselle niin jouluna kuin muulloinkin. Urheilukello auttaa seuramaan aktiivisuutta, palautumista sekä unta, joten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuranta ja kehittäminen on urheilukellon avulla helpompaa kuin koskaan. Urheilukellot ovat nykypäivänä siroja ja tyylikkäitä, joten niitä voi pitää käytännössä millaisissa tilaisuuksissa tahansa. Erityisesti naisille hyvä urheilukello on Polar Ignite 2. Pohjoismaiden laajimman urheilukello valikoiman löydät tästä!

  • Lue myös vertailumme parhaista urheilukelloista tästä.

Laatu kahvi – Slurp verkkokauppa tarjoaa jättimäisen valikoiman erilaisia ja täysin uudenlaisia makuelämyksiä. Normaali kahvipaketti on hieman tylsä lahja, mutta tilaamalla jotain uutta ja mielenkiintoista kahvimakua saat lahjasta mielenkiintoisemman ja persoonallisemman. Slurp tarjoaa herkulliset, kestävästi tuotetut laatukahvit suoraan paahtimosta kotiovellesi. Slurp toimii yli 20 suomalaisen pienpaahtimon kanssa, joista löydät varmasti paljon uusia kahvikokemuksia, katso tarkemmin tästä!

Pipo ja hanskat – Jokaisen talven perinteisin joululahja on pipo ja hanskat, mutta miksi? Pipoa ja hanskoja tarvitaan aina, joten ne menevät varmasti käyttöön. Laadukkaat ja lämpimät talvivarusteet ovat varmasti mieluinen ja käytännöllinen lahja vaimolle tai tyttöystävälle. Scandinavian Outdoor verkkokaupan laaja valikoima mahdollsitaa juuri sopivan mallin ja tyylin löytymisen. Katso valikoima tästä!

Äitienpäivälahja

Äänikirjapalvelu Storytel – Äänikirjat ovat nousseet viimevuosina suureen suosioon ja Storytel on yksi suosituimmista palveluista Suomessa. Äänikirjapalvelun avulla kaikki kirjat ovat luonasi missä ikinä kuljetkaan. Äänikirjapalvelut ovat erittäin suosittuja lahjoja erityisesti juuri naiselle. Voit valita kuinka monen kuukauden kuuntelujakson haluat antaa lahjaksi ja lahjan saaja voi kuunnella kaikkia haluamiaan kirjoja heti. Tutustu Storytel palveluun tästä!

Kukkalähetys ovelle – Äitienpäivän perinteisin lahja on kukka. Mikäli kuitenkin haluat yllättää äidin vielä hieman enemmän, niin voit tilata haluamasi kukan suoraan kotiovelle juuri silloin kun haluat. Interflora kuljettaa kukkalähetykset edullisesti minne päin Suomea tahansa. Tutustu palveluun tästä!

Tyylikäs T-paita – T-paita on loistava lahjaidea äitienpäiväksi tai lahjaideana milloin tahansa. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan lahjaksi hieman normaalia T-paitaa tyylikkäämmän vaihtoehdon, joka varmasti yllättää ja miellyttää lahjansaajaa. T-paitoihin harvoin raaskii panostaa hirveästi, joten lahjaksi voi hyvin hankkia hieman paremman mallin. Upeita T-paitoja löydät Björn Borgilta täältä!

Pyyhe – Pyyhe on käytännöllinen ja aina tarpeellinen lahjaidea. Pyyhkeitä löytyy varmasti useista eri kaupoista, mutta laadukasta pyyhettä etsiessä kannattaa kurkata Luhdan laaja valikoima. Heiltä löytyy myös poikkeuksellisen paljon väri vaihtoehtoja. Luhdan verkkokauppaan pääset tästä!

Romanttinen lahja naiselle

Romanttinen lahja naiselle

Naantalin kylpylä – Naantalin kylpylä on maankuulu kylpylähotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä tarjoaa täydelliset puitteet todelliseen irtiottoon arjesta: tasokkaat huoneet, ylellisen spa & wellness -osaston, useita ravintoloita ja tietysti monipuolista viihdettä. Naantalin Kylpylä on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi jo kahtena vuonna peräkkäin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa. Mikä olisikaan romanttisempi lahja naiselle kuin yhteinen luksusloma Suomen parhaassa ja romanttisimmassa kylpylässä. Voit tutustua ja varata kylpylän tästä!

Mökki tai huvila loma Suomessa – Romanttisin lahja naiselle on ehdottomasti yhteinen laatuaika upeissa maisemissa. Lomarengas tarjoaa jokaiselle sopivan lomakohteen ympäri Suomea. Voit varata rantamökkejä, hiihtomökkejä, luksushuviloita tai erähenkisiä asumuksia juuri kuten itse haluat. Lomarengas -konserni on Suomen kokenein mökkivuokraaja ja markkinajohtaja. Tarjolla on ylivoimaisesti Suomen suurin valikoima mökkejä: yli 4000. Katso lisää ja varaa romanttinen lahja naiselle tästä!

Kukkalähetys kotiovelle – Romanttiseen lahjaan kuuluu myös kukat naiselle. Mikäli haluat vielä viimeisen silauksen yllätystä ja romantiikkaa lahjaan, niin tilaa ehdottomasti haluamasi kukkalähetys kotiovelle. Tämän romanttisempaa yllätystä ei yksinkertaisesti ole. Jokainen nainen ilahtuu ja yllättyy varmasti kun kotiovelle saapuu upea kukkalähetys. Tilaa kukkalähetys tästä!

Lahja äidille

Oslo Skin Lab – Oslo Skin Labin kehittelemä The Solution on korkealaatuinen kollageenijauhe, joka on maultaan täysin neutraali ja sekoittuu helposti mihin tahansa ruokaan tai juomaan. The Solution auttaa tutkitusti lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittamaan juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisemään niiden syntymistä, koko kehossa. The Solution on siis naisten suureen suosioon noussut ruokaan tai juomaan lisättävä jauhe, joka parantaa ihon laatua ja hyvinvointia. Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä!

The Body Shop – The Body Shop on pullollaan mahtavia lahjaideoita naiselle, äidille, tyttöystävälle kuin mummollekin. Erityisesti Fresh & Festive Edelweiss ihonhoito lahjapakkaus on aivan täydellinen lahja. Paketissa tulee mukana ihonhoito kivi, ihon puhdistusainetta sekä kasvoseerumeja. Näiden tuotteiden avulla nainen voi hemmotella itseään juuri silloin kun itse haluaa. Pääset tutustumaan tähän sekä moniin muihin lahjaideoihin tästä!

Laatu kahvi – Slurp tarjoaa parempaa kahvia paremmalle äidille. Perinteinen kahvipaketti on hieman tylsä lahja, mutta tilaamalla erityisen ja erilaisen kahvin voit yllättää äidin personoidummalla lahjalla. Voitte yhdessä tutustua uusiin Suomalaisiin kahvimakuihin Slurp verkkokaupan kahveille. Tutustu poikkeuksellisen mielenkiintoiseen kahvivalikoimaan tästä!

Lahja tyttöystävälle

Lahja tyttöystävälle

Laatukoru – Jokainen tyttöystävä unelmoi upeasta korulahjasta. Mikäli haluta todella yllättää tyttöystävä tai ehkäpä tehdä entistäkin paremman vaikutuksen, niin laatukorun verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia koruvaihtoehtoja jokaiselle naiselle. Koruun on mahdollista panostaa juuri sen verran kuin itse haluaa, joten sen ei tarvitse olla aina kallis. Tutustu upeisiin koruihin tästä!

Björn Borg – Tämä lahjaidea kannattaa erityisesti katsoa ja painaa mieleen. Björn Borg tarjoaa tyttöystävälle paljon upeita vaihtoehtoja niin alusvaatteisiin kuin erilaisiin urheilupukuihin. Erityisesti liikkuvalle naiselle lahjakortti Björn Borgin verkkokauppaan voi tarjota todella upeita urheilullisia vaatteita, joita aivan varmasti jokainen nainen haluaa. Björn Borgin vaatteita ei kuitenkaan välttämättä raaski arjessa ostaa. Tutustu Björn Borgin valikoimaan tästä!

Rannekello – Rannekello on loistava persoonallinen lahja jokaiselle naiselle. Rannekellot ovat aina muodissa ja tuovat viimeisen silauksen asukokonaisuuksiin. Puolisot ja tyttöystävät arvostavat varmasti tarkoin harkittua kelloa tai lahjakorttia kellokauppaan. Suomen paras rannekellojen verkkokauppa Ditur, joka tuo markkinoille kohtuuhintaisten, laadukkaiden ja tyylikkäiden kelloja. Nykyään laajaan valikoimaan kuuluu brändejä kuten Seiko, Michael Kors, Skagen Denmark, Tommy Hilfiger ja Daniel Wellington. Ditur haluaa olla uusimpien kellotrendien eturintamassa, joten valikoimaa päivitetään jatkuvasti. Tutustu Diturin valikoimaan tästä!

Papu vaatekaupan lahjakortti – Papu on täysin suomalainen vaatteiden verkkokauppa, joka tuo jatkuvasti uusia upeita vaatteita valikoimaansa. Papu on naisten kestosuosikki vaatteiden verkkokaupaksi erityisesti suomalaisuuden ja vihreiden arvojen takia. Naiselle voi olla haastavaa ostaa lahjaksi vaatetta, mutta suosittelemmekin erityisesti ostamaan lahjakortin. Lahjakortilla nainen voi ostaa juuri sen vaatteen kuin itse haluaa ja lahjan saaja on varmasti tyytyväinen. Papu verkkokauppa tarjoaa upeita vaatteita ja vaatekokonaisuuksia kaikille naisille. Tutustu verkkokauppaan tästä!

Toisenlainen lahja naiselle

Hyväntekeväisyys – Hyväntekeväisyys on perinteisin toisenlainen lahja, jonka avulla voidaan tukea heikompiosaisia tai apua tarvitsevia juuri siellä missä apua eniten tarvitaan. Hyväntekeväisyysjärjestöjä on useita ja he tarjoavat juuri niitä hyväntekeväisyyskohteita, jotka sinä koet tärkeimmäksi. Hyväntekeväisyys menee varmasti tärkeään paikkaan ja se onkin loistava toisenlainen lahja.

Gua Sha –kampa – Gua Sha hierontavälineet ovat suunnattu kasvojen hemmotteluun ja hoittoon. Gua Sha –kamman avulla nainen voi itse hemmotella itseään hieromalla kasvoja hierontakiven avulla. Gua Sha hierontakivet ja hierontarullat ovat nousseet hemmotteluhoitojen suosioon viime vuosina. Gua Sha onkin loistava toisenlainen lahja naiselle. Mikäli haluat täydentää lahjan, niin suosittelemme ottamaan mukaan kasvojenhoitoseerumia, joka täydentää hemmotteluhoidot missä ja milloin vain. Katso gua sha kampa ja muut tuotteet tästä!

Syntymäpäivälahja naiselle

Syntymäpäivälahja naiselle

Oslo skin lab – Oslo SKin Labin The Solution on ruokaan tai juomaan sekoitettava korkealaatuinen kollageenijauhe. The Solution auttaa tutkitusti lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittamaan juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisemään niiden syntymistä, koko kehossa. The Solution on siis naisten suureen suosioon noussut ruokaan tai juomaan lisättävä jauhe, joka parantaa ihon laatua ja hyvinvointia. Lue lisää tästä!

Kylpytakki – Kylpytakki on aina miellyttävä lahja, joka on helppo kietaista saunan tai suihkun jälkeen päälle. Katso laadukkaat kylpytakki vaihtoehdot tästä!

Life vitamiinit ja ravintolisät – Erityisesti naisille hyvinvointi ja terveys on hyvin tärkeä asia, jota pyritään ylläpitämään monilla eri tavoin. Erityisesti Suomen oloissa erilaiset vitamiinilisä ovat tärkeä osa hyvinvointia vähäisen auringon saannin takia. Life tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vitamiini- ja ravintolisiä, joista nainen ilahtuu aivan varmasti. Mikäli et osaa sanoa mitä vitamiineja lahjansaaja haluaa, niin lahjakortti on jälleen erinomainen vaihtoehto. Katso Life verkkokaupan valikoima tästä!

Petivaatteet – Laadukkaat ja uudet lakanat ovat aina ihana ja tervetullut lahja kaikille naisille. Kukapa ei tykkäisi hypätä uusiin ja raikkaisiin pussilakanoihin. Laadukkaat ja hyvät liinavaatteet makuuhuoneeseen löydät Luhdan verkkokaupasta tästä!

Henkilökohtainen lahja naiselle

Kaiverrettu koru – Laatukoru tarjoaa useimpiin koruihinsa täysin ilmaisen kaiverruksen, joka tarjoaa mahtavan henkilökohtaisen lahjan luomisen. Koru on jokaiselle naiselle varmasti miellyttävä ja ihastuttava lahja, muta sen voi personoida entistäkin paremmaksi pienellä kaiverruksella. Laatukoru mahdollistaa tämän jopa täysin ilmaiseksi. Tutustu Laatukorun koruvalikoimaan tästä!

Fitfarm valmennus – Fitfarm tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liikunta- ja ravintovalmennuksia, jotka edistävät hyvää oloa, hyvinvointia ja terveyttä. Nämä valmennukset ovat loistava henkilökohtainen lahja, joka auttaa naista hyvinvoinnin parantamiseen. Fitfarm valmennukset toteutetaan suurimmaksi osaksi etänä, joten niiden toteuttaminen on helppoa. 84% Fitfarm verkkovalmennuksen asiakkaista on kokenut voivansa paremmin valmennuksen jälkeen. Lue lisää ja tutustu upeaan valmennus valikoimaan tästä!

Puhti – Puhti tarjoaa erilaisia terveystarkastuksia, joiden avulla nainen pystyy tutkimaan omaa hyvinvointiaan ja mahdollisia vitamiinien tai hivenaineiden puutostiloja. Puhti terveystestit ovat erittäin helppoa ja nopeaa toteuttaa kotona ja ne kertovat paljon erilaista tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä. Tämä on erinomainen henkilökohtainen lahja naiselle, jonka avulla saadaan hyvinvoinnin kannalta tärkeää tietoa. Tutustu erilaisiin Puhti terveystarkastuksiin tästä!

Lahja vaimolle

Mies ojentaa korulahjaa

Laatukoru – Laatukoru tarjoaa koruja ja kelloja vaimolle jokaiseen mieltymykseen. Koruja on mahdollista kaivertaa ja personoida hyvinkin tarkasti. Jokainen vaimo on varmasti tyytyväinen upeaan kaulakoruun tai uusiin korvakoruihin. Katso Laatukorun upea valikoima tästä!

Björn Borg – Björn Borgin verkkokauppa tarjoaa mahtavan valikoiman laadukkaita vaatteita liikkuvalle vaimolle. Björn Borgin tuotteet ovat keskivertoa laadukkaampia ja miellyttävämpiä päällä, joten jokainen nainen pitää varmasti näistä tuotteista. Mikäli et ole varma oikeasta tuotteesta, niin lahjakortti on oiva vaihtoehto oikean tuotteen löytämiseen. Katso valikoima tästä!

Sähköpyörä – Sähköpyörä on upea iso lahja, jonka avulla kulkeminen on helppoa, nopeaa ja erittäin edullista. Sähköpyörän avulla on mahdollista kulkea pitkiäkin matkoja, joten se sopii niin työmatkoihin kuin vapaa-ajan rientoihin. Katso Suomen paras sähköpyörä valikoima tästä!
Lue myös sähköpyörävertailumme tästä!

Sisustus – Kodin sisustus on monille naisille ja vaimoille tärkeää. Sisustus tuotteet ovat myös ihana lahja, joka on lähes kaikille naisille mieleen. Yksittäiset sisutustuotteita sekä sisutuslahjakortteja voit löytää tästä!

Lahja mummolle

Sauna tuotteet – Erityisesti vanhemmat ihmiset arvostavat saunomista ja erilaisia sauna tuoksuja. Erilaisia Saunomiseen ja peseytymiseen liittyviä tuotteita löydät suomalaisesta Kaurilansauna verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan tästä!

Kävelysauvat – Kävelysauvat tuovat monipuolisuutta ja lisätehoa kävelyyn. Samalla niiden kanssa kävely on entistäkin miellyttävämpää. Sauvakävely on erittäin suosittu ja tehokas liikuntamuoto. Katso laajin kävelysauva valikoima tästä!

  • Lue myös vertailumme parhaista kävelysauvoista tästä.

Aikakausilehti – Aikakausilehtitilaus voi olla mummolle loistava lahja, joka tuo iloa pitkäksi aikaa. Aikakausilehtiä on saatavilla useisiin eri mieltymyksiin ja erilaisia aikakausilehtitilauksia voit tehdä täältä!

Lakanat – Uudet raikkaat lakanat ovat aina loistava idea kaikille naisille. Laadukkaat lakanat löytyvät Luhdan verkkokaupasta tästä!

Lahja naiselle jolla on jo kaikkea

Lahjaideoita naiselle

Kukkalähetys kotiovelle – Kukkalähetys kotiovelle tuo naiselle upean yllätyksen, jonka avulla nainen kokee tulleensa erityisesti huomioiduksi. Kukkien lähettäminen kotiovelle tuo hieman erilaisen ja yllättävämmän tavan kukkien tuomiselle. Yllätä nainen kukkalähetyksellä tästä!

Fitfarm valmennus – Fitfarm valmennukset tarjoavat niin liikunta kuin ravintovalmennuksia, jotka parantavat hyvinvointia. Jopa 84% kaikista verkkovalmennuksiin osallistuneista ovat todella kokeneet voivansa paremmin valmennuksen jälkeen. Tällainen on loistava lahja naiselle, jolla on jo kaikkea. Tutustu Fitfarm valmennuksiin tästä!

Kehonhuolto tuotteita – Erilaiset kehonhuolto tuotteet auttavat pitämään huolta kehosta kiireisessäkin arjessa. Pilatesrullan tai esimerkiksi lihashuoltovasaran avulla lihas jumeja on helppo huoltaa ja pitää omasta kehosta entistäkin parempaa huolta. Kehonhuolto tuotteista on varmasti hyötyä pitkäksikin aikaa. Tutustu suosituimpiin kehonhuolto tuotteisiin tästä!

Kehonkoostumusmittaus – Kehonkoostumusmittauksen avulla saatu tieto helpottaa hyvinvoinnista huolehtimisessa. Kehonkoostumusmittaus kiinnostaa useimpia naisia, vaikkakin mittaukseen on haastavaa mennä itse. Tästä syystä kehonkoostumusmittaus onkin oiva lahja, joka saa varmasti tekemään mittauksen. Mittaukseen voit tutustua ja varata tästä!

Halpa lahja naiselle

Kukkalähetys kotiovelle – Kukat ovat varmasti perinteisin lahja naiselle, mutta ota tästäkin hieman enemmän irti kukkalähetyksen avulla. Tilaa kukkalähetys tästä!

Viaplay sarjat ja elokuvat – Viaplay on hyvä ja halpa lahja naiselle, joka arvostaa elokuvia ja sarjoja. Viaplay tilauksesta hyötyy varmasti myös lahjanantaja, joka pääsee katsomaan suosituimpia elokuvia ja sarjojamissä ja milloin vain. Myös urheilu tarjonta on erittäin kattavaa. Tutustu ja tilaa Viaplay tästä!

Vitamiinit – Vitamiinit ovat varmasti tarpeellisia ja ihania lahjoja. Vitamiineja saa myös edullisesti verkkokaupan kautta. Erilaiset vitamiinit ja ravintolisät ovat loistava ja käytännöllinen lahjaidea naiselle. Life tarjoaa Suomen laajimman ja halvimman vitamiiniverkkokaupan, katso tästä!

Sukat – Sukat ovat aina tarpeen ja erittäin käytännöllinen lahja. Sukat ovat myös halpa lahjavaihtoehto, mutta tähänkin kannattaa panostaa hieman normaalivaihtoehtoja enemmän, jotta lahjan saaja varmasti ilahtuu. Björn Borg tarjoaa tyylikkäitä ja laadukkaita sukkia jokaiseen makuun. Tutustu tarkemmin tästä!

Suosituimmat lahjaideat naisille

Gua SHa kampa lahjaksi naiselle

Gua Sha kampa

Kalevala elämän roihu kaulakoru on hyvä lahjaidea naiselle

Kalevala elämän roihu

Ihonhoito lahjapakkauks naiselle

Edelweiss kasvolahja

Luhta Kaarna pyyhe lahjaksi

Luhta laadukas pyyhe

Suosituimmat lahjaideat naisille ovat ehdottomasti erilaiset romanttiset viikonloppulomat mökille tai kylpylään. Lisäksi suosituimpien lahjaideoiden joukossa ovat ehdottomasti korut ja kellot.

Uusimpana tuotteen Gua Sha ihonhoitokivet hemmotteluun ovat nousseet uudeksi hittilahjaksi. Lisäksi kukkalähetys kotiovelle on jälleen nostanut suosiotaan mukavana lisä yllätyksenä naiselle. Kaikista näistä suosituimmista lahjaideoista voit lukea tarkemmin artikkelistamme yläpuolella.

Mitä lahjaksi naiselle?

Lahjan hankkiminen voi olla hyvinkin haastavaa ja tuskastuttavaa. Lahjaideoita on kuitenkin loputtomasti ja lukemalla tämän artikkelin löydät varmasti useita mahtavia lahjoja. Mikäli kuitenkin tuskastelet lahjan hankinnan kanssa, niin usein käytännölliset ja tarpeelliset lahjat ovat aina varmoja valintoja naiselle. Esimerkiksi lahjakortti vaatekauppaan, sukat, kahvi, viikonloppuloma tai muu vastaava voi olla todella mieluinen lahja naiselle.

Mitä äidille lahjaksi?

Äidille kannattaa hankkia lahjaksi, jotain pientä ja spesiaalia. Miten voisit parhaiten kiittää äitiä kaikesta siitä mitä hän on tehnyt? Suosittelemmekin pohtimaan käytännöllisiä lahjoja, joista valitsee hieman arkista tuotetta paremman version. Esimerkiksi Björn Borgin sukat voivat olla mahtava lahja äidille. Toisaalta jos äiti on kahvin ystävä, niin Slurp verkkokaupan upea ja mielenkiintoinen kahvivalikoima voi tuoda äidille uusia kahvimakuja. Kannatta vilkaista kaikki lahjaideamme yläpuolelta, niin löydät varmasti äidille sopivan lahjan!

Mitä lahjaksi 50 vuotiaalle naiselle?

50-vuotislahjan on aina syytä olla hieman spesiaali ja isompi, sillä onhan 50-vuotispäivä usealla tapaa erityinen ja upea saavutus. Suosituimpia 50-vuostislahoja ovat:

Mikä on paras lahja naiselle?

Paras lahja naiselle on sellainen, jonka nainen kokee persoonalliseksi ja tarpeelliseksi. Samalla lahjassa on hyvä olla ripaus yllätyksellisyyttä ja tyylikkyyttä. Paras lahja ei missään nimessä ole kallein vaan se, jonka eteen on nähty hieman vaivaa ja se on tarkoitettu juuri kyseiselle naiselle. Suosittelemmekin aina hieman personoimaan lahjaa, minkä ikinä valitsetkaan. Kukkalähetys kotiin ja tyylikäs onnittelukortti vetoavat kaikkiin naisiin. Mikäli sinulta löytyy kirjoittajan lahjoja, niin pieni runo voi myös olla paikallaan lahjan yhteydessä.