Parhaat jalkapallokengät

Parhaat jalkapallokengät – Vertailussa suosituimmat nappikset 2021

Jalkapallokengät kehittyvät jatkuvasti ja uusia malleja tulee markkinoille joka vuosi. Jokainen jalkapalloilija tietää, että hyvät kengät ovat tärkeässä asemassa pelisuorituksen optimoimiseen. Sopivien nappiksien löytäminen ei aina kuitenkaan ole helppoa ja tässä vertailussa kerrommekin sinulle mitkä ovat tämän hetken parhaat ja suosituimmat jalkapallokengät. Testatessa itsellesi sopivia kenkiä täytyy muistaa, että se mikä sopii toiselle, ei aina kuitenkaan sovi sinulle. Osa pelaajista tykkää leveä lestisistä kengistä osa taas pehmeistä nahkakengistä. Joillekin jalkapallokengän tärkein ominaisuus taas on sen keveys. Keräsimme tähän jalkapallokenkä vertailuun tämän takia laajan kirjon erilaisia huippukenkiä, joista on helppoa poimia juuri sinua miellyttävimmät vaihtoehdot.

Turvallisin, tunnetuin ja suosituin paikka ostaa jalkapallokenkiä Suomesta on tällä hetkellä selvästi Unisport, joka tarjoaa laajan valikoiman useita erilaisia jalkapallokenkiä sekäpaljon muita varusteita. Unisportilta löytää myös hyviä alennuksia suosituimmista nappiksista. Katso suosituimmat mallit alta!

Paras jalkapallokenkä vertailu

Parhaat Adidas jalkapallokengät: Adidas X  Speedportal .1 FG

Adidas X Speedportal .1 jalkapallokengät

Adidas X Speedportalia -kenkämallissa hyödynnetään maailmantähden Lionel Messin suunnittelutyötä. Kenkä on ultrakevyt, innovatiivinen ja joustava Speedskin 2.0 -päällisellä varustettu, tarjoten erinomaisen istuvuuden, maksimaalisen mukavuuden ja optimaalisen pallonhallinnan.

Uudistettu Speedframe 2.0 -ulkopohja sisältää 25% enemmän hiilikuituja kuin edeltäjänsä, tarjoten välitöntä työntövoimaa ja räjähdysnopeutta ilman viivettä. 3D-muovattu kantapäärakenne luo tyhjiön tunteen, tarjoten vakautta ja pitäen jalan pohjaa tukevasti paikoillaan myös kiihdytyksen aikana. Adidas X speedportal jalkapallokengät löytyvät useissa väreissä ja ovat tällä hetkellä supersuosittu ja haluttu malli. Osta omasi tästä!

Parhaat Nike jalkapallokengät: Nike Air Zoom Mercurial Vapor 15 Elite FG

Nike Air Zoom Mercurial Vapor 15 Elite jalkapallokengät

Mercurial-mallia käyttää ranskalainen supertähti Kylian Mbappé. Malli on saatavissa useissa upeissa väreissä! Mercurial Air Zoom -kenkä tuo uudenlaista työntövoimaa ja nopeutta jalkapallon upeaan maailmaan. Nike on ensimmäistä kertaa historiassaan kehittänyt 3/4-pituisen Zoom Air -yksikön, joka on sijoitettu pohjaan. Se tarjoaa erittäin tehokkaan ja herkän asettumisen jalan alle, joka vie sinut kohti maalia raketin nopeudella.

Kenkien päällinen koostuu vallankumouksellisesta Vaporposite+ -materiaalista, jossa liimaverkko yhdistyy korkealuokkaiseen materiaaliin. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen istuvuuden ja optimaalisen pallonhallinnan. Sisäinen kehikko on valmistettu ohuesta mutta vahvasta materiaalista, mikä pitää jalan tukevasti paikoillaan ilman ylimääräistä painoa ja auttaa luomaan turvallisen lukituksen.

Kenkien innovatiivinen Tri-star-nappulajärjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen hyvän pidon maassa kiihdytyksen ja nopeiden suunnanmuutosten aikana. Pehmeä Flyknit-materiaali ympäröi nilkan ja tarjoaa optimaalista tukea ja vakautta altistuvilla alueilla. Lisäksi päällinen on päällystetty Nike All Conditions Controlilla, mikä takaa optimaalisen pidon pallosta kaikissa sääolosuhteissa. Tämä supersuosittu malli tuo aivan uuden pelituntuman, osta omasi!

Parhaat Puma jalkapallokengät: Puma Future Ultimate

Puma-Future Ultimate jalkapallokengät

Neymar Júnior, tähtipelaaja, käyttää PUMA FUTURE -kenkiä, jotka saavat vastustajien puolustajat raivon partaalle. Nämä innovatiiviset kengät on suunniteltu erityisesti dynaamisimmille pelaajille.

Uudessa Puma Future -mallissa on täysin uudelleen suunniteltu FUZIONFIT360-päällinen, joka hyödyntää PWRTAPE-tekniikkaa. Tämä tekniikka takaa ainutlaatuisen istuvuuden ja turvallisen lukituksen, jopa huippunopeudella liikuttaessa. Kenkien strategisesti sijoitetut vyöhykkeisiin integroidut 3D-kuviot tarjoavat täydellisen hallinnan ja paremman otteen.

Puma Future kengän vallankumouksellinen ulkopohja on varustettu uuden sukupolven vakaalla ja kestävällä Dynamic Motion -teknologialla. Epäsymmetrinen nappulajärjestelmä takaavat optimaalisen pidon ja vakauden nopeissa kiihdytyksissä.
Puma Future kengät yhdistävät innovaation, suorituskyvyn ja tyylin, jotta pelaajat voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa kentällä. Saatavissa useissa väreissä, tilaa nyt!

Parhaat jalkapallokengät tekonurmelle: Nike Air Zoom Mercurial Vapor Elite AG

Nike Air Zoom Mercurial Vapor 15 Elite AG tekonurmijalkapallokengät

Ranskalainen supertähti Kylian Mbappé käyttää Mercurial-kenkiä, jotka tuovat uudenlaisen voiman ja nopeuden jalkapalloon. Mercurial Air Zoom -kenkämalli on suunniteltu tarjoamaan upeaa suorituskykyä kentällä. Nike on ensimmäistä kertaa historiassaan kehittänyt 3/4-pituisen Zoom Air -yksikön, joka on sijoitettu kengän pohjaan. Tämä innovaatio tarjoaa erittäin tehokkaan ja herkän asettumisen jalan alle, joka lähettää sinut kohti maalia huimalla nopeudella.

Mercurialin päällinen koostuu vallankumouksellisesta Vaporposite+ -materiaalista, jossa liimaverkko yhdistyy korkealuokkaiseen materiaaliin. Tämä rakenne tarjoaa ainutlaatuisen istuvuuden ja optimaalisen pallonhallinnan. Sisäinen kehikko, joka on valmistettu ohuesta mutta vahvasta materiaalista, pitää jalan pohjaa vasten lisäämättä ylimääräistä painoa ja auttaa luomaan turvallisen lukituksen.

Mercurialin innovatiivinen Tri-star-nappulajärjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen hyvän pidon maassa kiihdytyksen ja nopeiden suunnanmuutosten aikana. Kenkien pehmeä Flyknit-materiaali ympäröi nilkan ja tarjoaa optimaalista tukea ja vakautta altistetuille alueille. Lisäksi Mercurialin päällinen on päällystetty Nike All Conditions Controlilla, mikä takaa optimaalisen pidon pallosta kaikissa sääolosuhteissa. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät Mercurial-kenkämalleista erinomaisen valinnan nopeutta ja suorituskykyä vaativille pelaajille, kuten Kylian Mbappélle.

Parhaat halvat jalkapallokengät: Puma King Pro

Puma King Pro jalkapallokengat

PUMA King 21 Pro -versio on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen jalkapalloilijan tarpeisiin, eikä legendojen tarvitse enää odottaa! Tämä kenkämalli tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja ominaisuuksia. PUMA King 21 Pro -kengän yläosa on valmistettu pehmeästä ja joustavasta premium-nahasta, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden, ainutlaatuisen istuvuuden ja pitkän kestävyyden. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa näihin kenkiin pitkäaikaisessa käytössä.

Kenkä on rakennettu upouudella KingForm-tekniikalla, joka sisältää tekstuuria keskittymisalueilla. Tämä tekniikka tarjoaa ilmiömäisen pallonhallinnan ja paremman kontrollin kentällä. PUMA King 21 Pro auttaa sinua hallitsemaan peliä ja toteuttamaan taitojasi täydellisesti. Näiden ominaisuuksien ansiosta PUMA King 21 Pro -kenkämalli on valmis vastaamaan vaatimuksia nykyaikaisen jalkapalloilijan tarpeisiin. Voit astua kentälle itsevarmana ja tuntea olevasi legendojen joukossa näiden huippuluokan kenkien avulla.

Parhaat lasten jalkapallokengät: Adidas X Speedportal

Adidas X Speedportal jalkapallokengät

Lionel Messi, maailmantähti, käyttää adidas X Speedportalia -kenkiä, jotka tarjoavat poikkeuksellisen suorituskyvyn ja ominaisuuksia kentällä. Kenkien ultrakevyt, innovatiivinen ja joustava Speedskin 2.0 -päällinen takaa erinomaisen istuvuuden, maksimaalisen mukavuuden ja optimaalisen pallonhallinnan. Tämä materiaali antaa sinulle tunteen, että kenkä muotoutuu täydellisesti jalkaasi. Speedportalian äskettäin kehitetty Speedframe 2.0 -ulkopohja on varustettu 25% enemmän hiilikuituja kuin edeltäjänsä. Tämä mahdollistaa työntövoiman ja räjähdysnopeuden ilman viivettä. Voit luottaa siihen, että saat nopeuden ja reaktion nopeasti liikkeelle.

Kenkien 3D-muovattu kantapäärakenne luo tyhjiön tunteen ja tarjoaa vakaan tuen. Se pitää jalan pohjaa vasten myös kiihdytyksen aikana, jotta voit säilyttää hallinnan ja tasapainon liikkuessasi kentällä. Adidas X Speedportalia -kenkien uusi optimoitu nappulajärjestelmä tarjoaa optimaalisen pidon nopeiden liikkeiden ja suunnanmuutosten aikana. Voit luottaa siihen, että saat erinomaisen otteen ja pidon kentän pinnasta. Saatavilla useissa väreissä!

Näin valitset hyvät jalkapallokengät

Jalkapallokenkiä valittaessa on hyvä ottaa huomioon omat tarpeet ja jalan malli. Usein näissä on apua aikaisemmasta kokemuksesta ja siitä mikä malli sopii parhaiten sinun jalkaasi. Kenkää valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti kolmeen eri seikkaan:

  • Pelialusta
  • Pelaajatyyppi
  • Kengän istuvuus

Pelialusta määrittelee erityisesti nappuloiden mallin ja muodon. Nurmi kentälle soveltuu pääsääntöisesti hyvin FG malliset nappulat. Erityisesti kuitenkin sateisella ja hyvin pehmeällä nurmella voi tarvita kovempia ja pidempiä nappuloita, jotta tiukoissakin tilanteissa pysyy hyvä ote kenttään. Tällöin on hyvä käyttää SG nappuloita. Puolestaan Tekonurmelle soveltuu parhaiten AG nappulat, jotka ovat lyhyemmät ja niitä on enemmän. Keinonurmikenttiä on tulossa jatkuvasti enemmän Suomeen ja tekonurmi nappikset ovat vahvasti yleistymässä. Tämän lisäksi jalkapallokenkiä löytyy myös hiekkakentille ja tietenkin sisäkentille. Jokaiselle pelialustalle on syystä luotu omat kengät, jotta paras pito ja suorituskyky pysyvät alustasta riippumatta. Mitä kovemmalla tasolla pelejä pelataan, sitä kovemmat vaatimukset myös kengillä on.

Palaajatyypeillä on hyvin tyypillisesti omanlaiset kengät. Esimerkiksi hyökkääville pelaajille ratkaisevaa on räjähtävyys. Samalla on tärkeää valita kengät jotka pystyvät vastaamaan nopeisiin käännöksiin ja tarjoavat esteettömän pinnan puhtaille potkuille. Laitapelaajat puolestaan tarvitsevat kevyitä ja liikkuvia kenkiä, jotta he voivat hyödyntää nopeutta haastaessaan puolustajia. Pallokontrollin on myös tärkeää pysyä kaikissa liikkeissä. Puolustajat ja keskikenttäpelaajat tarvitsevat tukevat, vakaat ja kestävät kengät, jotka pitävät ja tukevat kovissakin kaksinkamppailuissa.

Kengän istuvuus on ehkä yksi tärkeimmistä kengän elementeistä. On tärkeää, että pelaajalla on hyvä olla kengissään ja ne tuntuvat hyviltä jaloissa. Kengän koon tulee olla oikea. Oikean kokoinen jalkapallokenkä on napakka jalkaan, kuitenkin niin, että varpaisiin jää hieman tilaa. Tällöin kenkä tukee jalkaa oikealla tavalla, eikä pyöri kovissa suunnanmuutoksissa. Sopiva kenkä on huomaamaton ja turvallinen käyttää. Tällöin jalkapalloilija saa varmasti parhaan itsestään irti jokaisessa harjoituksessa ja pelissä.

Miesten jalkapallokengät

Miesten jalkapallokengät ovat olennainen osa jalkapalloilijoiden varustusta ja vaikuttavat suoraan heidän suorituskykyynsä kentällä. Nämä kenkämallit on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta, istuvuutta ja suorituskykyä, jotta pelaajat voivat maksimoida potentiaalinsa pelatessaan suosikkiurheilulajiaan.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä miesten jalkapallokenkien suunnittelussa on niiden kyky tarjota optimaalinen otteen ja pidon kentän pinnasta. Valmistajat käyttävät erilaisia materiaaleja ja tekniikoita varmistaakseen, että kengät tarjoavat tarvittavan pidon erilaisilla alustoilla, kuten nurmella, keinonurmella tai kovilla pinnoilla. Nappuloiden muoto, järjestely ja materiaali vaikuttavat suoraan kenkien pidon tasoon. Innovatiiviset nappulajärjestelmät, kuten kolmiulotteiset tai liikkuvat nappulat, voivat parantaa pelaajan liikkuvuutta ja vakautta kentällä.

Toinen tärkeä näkökohta miesten jalkapallokenkien suunnittelussa on niiden istuvuus ja mukavuus. Pelaajien on voitava keskittyä täysin peliin ilman, että heidän täytyy huolehtia epämukavuudesta tai huonosta istuvuudesta. Korkealaatuiset jalkapallokengät valmistetaan usein laadukkaista ja joustavista materiaaleista, kuten nahasta, synteettisistä kuiduista tai neulotuista kangasmateriaaleista. Nämä materiaalit tarjoavat pehmeän tunteen jalassa, mukautuvat pelaajan jalkaan ja mahdollistavat hyvän ilmanvaihdon.

Lisäksi jalkapallokenkien suunnittelussa huomioidaan myös pelin vaatimukset ja pelaajan tarpeet. Esimerkiksi hyökkääjille ja nopeille pelaajille suunnatut kengät voivat korostaa nopeutta, ketteryyttä ja pallokontrollia. Puolustajille taas painotetaan usein kenkien kestävyyttä, tukea ja iskunvaimennusta. Erilaiset kenkämallit tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja pelaajat voivat valita niistä itselleen sopivimmat.

On myös huomattava, että jalkapallokenkien suunnittelu kehittyy jatkuvasti uusien innovaatioiden myötä. Valmistajat tutkivat jatkuvasti uusia materiaaleja, tekniikoita ja muotoiluratkaisuja parantaakseen kenkien suorituskykyä entisestään. Tämä johtaa edistyneempiin kenkiin, jotka tarjoavat entistä paremman otteen, mukavuuden ja suorituskyvyn.

Yhteenvetona voidaan todeta, että miesten jalkapallokengät ovat tärkeä osa pelaajan varustusta ja vaikuttavat suoraan heidän suorituskykyynsä kentällä. Laadukkaat jalkapallokengät tarjoavat hyvän pidon, mukavuuden ja istuvuuden, mikä auttaa pelaajia saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituksen pelatessaan jalkapalloa. Jalkapallokenkien suunnittelu jatkuu ja kehittyy jatkuvasti, kun valmistajat pyrkivät tarjoamaan pelaajille entistä parempia ja edistyksellisempiä kenkiä.

Yhteenveto

Jalkapallokengät ovat jalkapalloilijan työvälineet. Tästä syystä on tärkeää löytää juuri sinulle sopivat kenkämallit. Erilaisia kenkiä löytyy markkinoilta lähes loputtomasti, mutta yläpuolelta löytyvästä vertailusta löytyy parhaat ja suosituimmat kenkämallit tällä hetkellä. Tästä nappisvertailusta löytyy melko varmasti myös sinulle sopivia kenkiä, joten kannattaa käydä tutustumassa vertailuun tarkemmin. Sopivan jalkapallokengän löydyttyä takaat parhaat tulokset kentällä ja miellyttävimmät pelihetket tämän upeimmat pallopelin äärellä. Toivottavasti paras jalkapallokenkä vertailustamme oli sinulle hyötyä!