Urheilukello vertailu

Kattava vertailu: Löydä paras urheilukello tarpeisiisi

Urheilukello on erinomainen lisä liikuntaan ja urheiluun. Sen avulla liikuntasuoritusten seuranta on helpompaa kuin koskaan. Urheilukellot ovat kehittyneet viime vuosina todella paljon ja uusimpien mallien hyödyt eivät jää pelkästään liikunnan seuraamiseen. Urheilukellot nimittäin pystyvät seuraamaan terveyttäsi todella kokonaisvaltaisesti. Kellojen ominaisuuksista löytyvät mm. unenseuranta ja palautumisenseurantaa. Kello osaa siis optimoida treenaamisen ja palautumisen, jotta pystyt kehittymään kohti tavoitteitasi nopeammin ja turvallisemmin kuin koskaan ennen.

Urheilukellojen ominaisuuksista löytyy paljon variaatioita. Etsiessäsi sinulle sopivaa kelloa kannattaakin miettiä mitä haluat urheilukelloltasi. Yleisten ominaisuuksien kuten matkan, ajan, nopeuden ja sykkeen seurannan lisäksi urheilukelloista voi löytyä sisäinen GPS, erilaisia harjoitus- ja valmennusohjelmia sekä monia muita älykkäitä toimintoja. Urheilukello on kuin valmentaja joka pystyy seuraamaan sinun kehitystä ja rasitusta ja muokkaamaan harjoitusohjelmaa sen mukaan. Urheilukelloissa on todella monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia ja tähän urheilukello vertailuun olemme valinneet parhaat urheilukellot, joista on helppoa valita itsellesi sopivin vaihtoehto. Vertailussa testasimme useita erilaisia urheilukelloja ja tässä ovat mielestämme parhaat yksilöt. Katso Suomen paras urheilukello valikoima Scandinavian Outdoor verkkokaupasta tästä! Scandinavian Outdoor tarjoaa myös ilmaisen toimituksen kaikkiin urheilukelloihin.

Paras urheilukello vertailu

Urheilukello*PlussatAkun kesto tunneissaHinta
Polar Vantage M2
Polar Vantage M2 pieni
+Loistavat unta ja palautumista seuraavat toiminnot
+Sopii erinomaisesti yhteen kännykkäsovelluksen kanssa
+Todella monipuolinen urheilukello hyvällä hinnalla
90Katso hinta!
Polar Ignite 3
Polar Ignite 3 urheilukello
+Todella kevyt
+Erittäin paljon erilaisia lajitiloja
+Selkeä ja helppokäyttöinen
120Katso hinta!
Polar Grit X
Polar Grit X pieni
+Todella ohut, silti äärimmäisen kestävä
+Huippu akunkesto ja monipuoliset ominaisuudet
+Omien harjoitusohjelmien luonti
100Katso hinta!
Suunto Peak 9
Suunto Peak 9 urheilukello
+Täydellinen juoksuun ja pyöräilyyn
+Tarkka sisäänrakennettu GPS
+Omien harjoitusohjelmien luonti
170Katso hinta!
Garmin Swim 2
Garmin Swim 2
+Monipuolisesti uintitoimintoja
+Pieni näyttö ja kevyt rakenne
+GPS seuranta toimii hyvin myös avovedessä uidessa
72Katso hinta!
Garmin Forerunner 245 Music
Garmin Forerunner 245 Music
+Sopii moneen liikuntaan
+Hyvä hinta-laatusuhde
+Pieni kello sopii hyvin ranteeseen
150Katso hinta!

*Voit katsoa tuotteen halvimman hinnan klikkaamalla tuotteen nimeä

Paras urheilukello: Polar Vantage M2

Polar Vantage M2

Polar Vantage M2 ottaa urheilun erinomaiset hyödyt hyvinvoinnissa kokonaisvaltaisesti huomioon. Urheilukello tukee aktiivista arkea ja M2 malli sopii aktiivisesta liikkujasta aina ammattilaiseen. Polar Vantage M2 auttaa sinua harjoittelun suunnittelussa, energiatasapainon hallinnassa sekä unen ja palautumisen seurannassa. Kello on erittäin urheilullinen ja trendikkään näköinen, joten se soveltuu puettavaksi kaikissa tilaisuuksissa. Polar Vantage V2 urheilukellon avulla treenaat fiksummin, paremmin ja turvallisemmin. Erinomainen akunkesto ja kellotaulun personointi tekevät käyttökokemuksesta entistä paremmat. Kellon laajat ominaisuudet, loistava käyttökokemus ja tyylikäs muotoilu tekevät Vantage M2 urheilukellosta selkeästi parhaan urheilukellon tällä hetkellä. Ostamalla pian saat tuotteeseen ilmaisen toimituksen!

Urheilukello naiselle: Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 urheilukello naiselle

Polar Ignite 3 on monipuolinen fitnesskello, joka sopii kaikkeen harjoitteluun ja arkeen. Kello antaa henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä harjoitteluun, palautumiseen ja uneen. Näin ymmärrät kehoasi paremmin ja voit kehittää terveellisiä elämäntapoja. Polar Ignite 3 kellon avulla seuraat kehitystäsi ja motivoidut entistäkin parempiin suorituksiin ja terveellisiin elämäntapoihin. Selkeä käyttökokemus, pitkä akun kesto ja monet muut älykkäät toiminnot tekevät kellon käytöstä sujuvaa ja todella mukavaa. Tyylikkään ja siron muotoilun ansiosta kello soveltuu kaikkiin tilaisuuksiin. Ostamalla pian saat tuotteeseen ilmaisen toimituksen!

Paras urheilukello pyöräilyyn: Polar Grit X Urheilukello

Polar Grit X urheilukello

Polar Grit X on todellinen toimintakello monipuoliselle ulkonaliikkujalle. Sen laajat ominaisuudet sopivat useisiin liikuntalajeihin, mutta erityisesti pyöräilyominaisuudet ovat loistavat, joista jokainen pyöräilyharrastava saa paljon lisäominaisuuksia pyörätreenien seurantaan. Kello reaaliaikainen reittiopastus ja kelloon ladatut reitit varmistavat aina oikean reitin löytymisen ja se mahdollistaa uusien kohteiden tarkan paikantamisen. Hill Splitter ominaisuus puolestaan kertoo tarkkaan ylä- ja alamäkitiedot reitin varrelta.

Polar Grit X on mahtava työkalu harjoittelun, palautumisen ja unen seurantaan, jolloin saat harjoittelustasi kaiken tehon irti. Samalla tiedät, että hyvinvointisi on aina otettu kokonaisvaltaisesti huomioon. Kellon laajat ja erittäin tarkat mittaus ominaisuudet tekevät tästä urheilukellosta poikkeuksellisen hyvän!

Paras urheilukello juoksuu: Suunto Peak 9

Suunto Peak 9 urheilukello juoksuun

Suunto 9 Peak vie urheilukellot uudelle tasolle, sillä se tarjoaa tyylikkyyttä ja huippusuorituskykyä. Suunto 9 Peak on kilpailijoitaan ohuempi urheilukello, joka tarjoaa erinomaisen akunkeston ja täyttää kunnianhimoisen käyttäjän vaatimukset.

Reittien suunnittelu on helppoa Suunto-appin avulla, joka tarjoaa lajikohtaisia heat map -karttoja. Näet suosituimmat polut ja reitit alueellasi. Suunto 9 Peak sisältää yli 80 lajiprofiilia, kuten juoksu, pyöräily, vaellus ja uiminen. Suunto Movescount -sivusto ja sovellus mahdollistavat treenin ja palautumisen seuraamisen vaivattomasti. Lisäksi Suunto 9 Peak on yhteensopiva useiden harjoitussovellusten, kuten Stravan, TrainingPeaksin ja Endomondon kanssa. Suunto 9 Peak on täydellinen kumppani, joka yhdistää tyylin, kestävyyden ja huippuluokan suorituskyvyn. Katso lisää ja tilaa omaksi!

Paras urheilukello salille: Garmin Vivomove Sport

Garmin Vivomore Sport urheilukello

Garmin Vivomove Sport on kaunis kello, joka on täydellinen kumppani saliharjoitteluun ja moniin muihin lajeihin. Tässä upeassa urheilukellossa yhdistyvät kauneus ja monipuolisuus, tukien laajasti eri lajeja, kuten joogaa, voimaharjoittelua, uintia ja muita aerobisia lajeja.

Vaikka Vivomove Sport näyttää perinteiseltä viisarikellolta, sen sisällä piilee älykkäitä treeniominaisuuksia. Pyyhkäisemällä näyttöä viisarit väistyvät tietoruutujen alta paljastaen lisätietoja harjoittelustasi. Nauti piilotetusta kosketusnäytöstä, sykemittauksesta suoraan ranteesta ja GPS-yhteydestä älypuhelimen avulla, joka tarjoaa ulkoharjoituksille tarkan matka- ja nopeustiedon. Voit myös vastaanottaa tekstiviestit suoraan ranteeseesi.

Vivomove Sportin monipuoliset ominaisuudet sisältävät kalenterin, ajastimen ja sekuntikellon. Lisäksi sen Body Battery -energianseurantaominaisuus auttaa sinua valitsemaan oikeat hetket harjoitteluun ja lepoon. Seuraa stressitasoasi ja hyödynnä unentarkkailuominaisuutta täydellisen tasapainon saavuttamiseksi. Valitse Vivomove Sport – paras urheilukello, joka yhdistää tyylin, älykkyyden ja monipuoliset ominaisuudet saliharjoitteluusi. Katso lisää ja osta omaksi!

Urheilukello uintiin: Garmin Swim 2

Garmin Swim 2

Garmin Swim 2 on monipuolinen urheilukello, jonka ominaisuudet ovat kuitenkin suunnattu erityisesti uimareille. Kello seuraa askelia, aktiivisuutta, sykettä, unta ja stressitasoja. Swim 2 tarjoaa lukuisia uintiominaisuuksia, kuten avovesiuintitilan, joka mittaa etäisyyttä, tahtia, vetomääriä ja sykettä järvissä, joissa ja merissä uidessasi. Kriittinen uintinopeus -tila arvioi anaerobisen kynnysnopeutesi, jonka ansiosta voit säätää harjoitusrutiinisi juuri sinulle sopiviksi. Harjoitusten kirjauksen avulla voit seurata rata-aikoja, matkaa, potkuja sekä uintia yhdellä kädellä. Automaattinen lepo mahdollistaa palautumisajan säätämisen sopivaksi. Voit luoda mukautettuja harjoitusohjelmia Garmin Connect -älypuhelinsovelluksella ja siirtää ne Swim 2 -urheilukelloon. Tämä kello on suunniteltu erityisesti uimareille, mutta monipuolisten ominaisuuksien ansiosta se soveltuu varsin hyvin muihinkin lajeihin. Kello on hyvin kevyt ja mukavan tuntuinen ranteessa, joten sitä on helppo pitää ranteessa koko päivän.

Hyvä urheilukello: Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music -urheilukello tarjoaa yksityiskohtaista ja reaaliaikaista tietoa aktiivisuudestasi. Laitteen avulla voit mitata esimerkiksi etäisyyttä, vauhtia ja aikaa sekä laskea päivittäiset askeleet, kuljetun matkan ja kulutetut kalorit. Urheilukello seuraa myös untasi, jotta voit optimoida unenlaatusi. Urheilukello tarjoaa tarvittavat tiedot, jotka auttavat sinua kehittymään juoksijana ja saavuttamaan tavoitteesi. Garmin Forerunner 245 on oiva valinta peruskäyttöön liikunnan ja aktiivisuuden seurantaan. Se motivoi ja antaa tietoa suorituksistasi. Forerunner on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta josta löytyy varsin monipuolisesti erilaisia toimintoja niin unen, liikunnan kuin aktiivisuuden seurantaan.

Mikä urheilukello kannattaa hankkia?

Urheilukelloja löytyy markkinoilta jo todella paljon. Urheilukelloa ostettaessa onkin tärkeää päättää mihin ominaisuuksiin haluat panostaa. Yleensä kalliimpi tuote on myös laadukkaampi ja tarjoaa kattavammat ominaisuudet. Ominaisuuksista joita et tarvitse on kuitenkin turha maksaa. Tästä syystä kannattaa valita kello joka sopii juuri sinun tarpeisiin. Juoksijalle vaihtoehtoja riittää todella paljon, silloin kannattaakin keskittyä lisäominaisuuksiin. Haluatko seurata unta ja palautumista, vai haluatko kenties apua harjoitusohjelmien kanssa, sillä useat urheilukellot pystyvät tekemään juuri sinulle räätälöityjä harjoitusohjelmia.

Uinti ja pyöräily ovat ehkä haastavimmat urheilulajit saada tarkkaa dataa omista suorituksista. Näissä lajeissa kannattaa erityisesti panostaa sellaiseen urheilukelloon, joka pystyy tarjoamaan tarkan seurannan juuri lajin tarpeisiin. Tarkka GPS ja sykeseuranta tulee erityisesti näissä lajeissa tarpeeseen. Etenkin uintiin löytyy todella hyviä kelloja, jotka mittaavat tarkasti suoritustasi monesta eri näkökulmasta. Muista ominaisuuksista on mahdollista panostaa hyvään akunkestoon, kellon istuvuuteen ranteessa tai vaikkapa älykkäisiin ominaisuuksiin. Urheilukelloista löytyy paljon samoja ominaisuuksia kuin älykelloista, joten ostamalla hyvän urheilukellon et varmasti tule tarvitsemaan erillistä älykelloa. Urheilukello vertailussamme olemme pyrkineet tuomaan monipuolisesti kaikkia ominaisuuksia mukaan vertailuun, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan kellon.

Sopivan urheilukellon valinta

Mies juoksulenkilla

Sopivan urheilukellon valinta riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi, tavoitteistasi ja budjetistasi. Tässä on muutamia tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon urheilukelloa valittaessa:

 1. Harjoitusominaisuudet: Mieti, mitä urheilulajeja aiot pääasiassa harjoittaa ja varmista, että valitsemasi urheilukello tarjoaa kyseisten lajien seurantatoimintoja. Esimerkiksi, jos harrastat juoksua, pyöräilyä ja uintia, varmista, että kello tukee näitä lajeja ja tarjoaa niihin liittyviä mittauksia, kuten GPS-seurantaa, sykkeenmittausta ja nopeusmittauksia.

 2. GPS-seuranta: Jos tarvitset tarkkaa sijaintitietoa ja reittitietoja harjoituksissasi, varmista, että urheilukellossasi on GPS-toiminto. GPS-seuranta on erityisen hyödyllistä ulkona tapahtuvissa harjoituksissa, kuten juoksussa, pyöräilyssä ja retkeilyssä.

 3. Sykkeenmittaus: Sykkeenmittaus on tärkeä ominaisuus monille urheilijoille, koska se auttaa seuraamaan harjoituksen intensiteettiä ja edistymistä. Joissakin urheilukelloissa sykkeenmittaus tapahtuu ranteesta, kun taas toisissa se vaatii sykevyön käyttöä. Päätä, kumpi vaihtoehto sopii sinulle paremmin.

 4. Akun kesto: Jos harjoittelet pitkiä aikoja tai teet kestävyysurheilua, haluat varmistaa, että urheilukellon akku kestää harjoituksen ajan. Vertaile eri urheilukellojen akunkestoa eri tilanteissa, kuten GPS-käytössä tai harjoitusten seurannassa.

 5. Käyttöliittymä: Urheilukellon käyttöliittymän tulisi olla selkeä ja helppokäyttöinen. Voit lukea käyttäjäarvioita ja tutustua käyttöohjeisiin saadaksesi paremman käsityksen käyttöliittymästä ennen ostopäätöstä.

 6. Muut ominaisuudet: Tarkastele myös muita ominaisuuksia, kuten vedenkestävyyttä, unenseurantaa, musiikin hallintaa, älykkäitä ilmoituksia ja yhteensopivuutta muiden sovellusten kanssa. Valitse ne ominaisuudet, jotka ovat sinulle tärkeitä ja jotka sopivat elämäntyyliisi.

 7. Budjetti: Hinta on tärkeä tekijä, kun valitset urheilukelloa. Määritä budjettisi etukäteen ja etsi urheilukelloja, jotka sopivat siihen. Muista, että kalliimmat urheilukellot tarjoavat yleensä enemmän ominaisuuksia ja tarkkuutta, mutta se ei välttämättä ole tarpeellista kaikille.

Ennen lopullisen päätöksen tekemistä kannattaa lukea arvosteluja, vertailla eri malleja ja tarvittaessa keskustella muiden urheilijoiden tai asiantuntijoiden kanssa saadaksesi lisätietoja ja suosituksia.

Urheilukellon hyödyt

Kuntoilija laittaa urheilukellon päälle

Urheilukellot ovat nousseet suosioon ja tulleet yhä suositummiksi urheilijoiden ja aktiiviliikkujien keskuudessa. Ne tarjoavat monia hyötyjä, jotka auttavat parantamaan harjoittelua, seuraamaan suorituskykyä ja edistämään terveyttä. Yksi tärkeimmistä urheilukellon eduista on sen kyky seurata ja mitata erilaisia harjoituksia ja suorituksia. Urheilukellot tarjoavat tarkkaa sykkeenmittausta, askelmittaria, GPS-seurantaa ja monia muita ominaisuuksia, jotka auttavat urheilijoita seuraamaan ja analysoimaan harjoitteluaan. Tämä antaa arvokasta tietoa suorituskyvyn kehittymisestä ajan myötä ja auttaa asettamaan realistisia tavoitteita.

Toinen merkittävä etu urheilukelloissa on niiden kyky tarjota henkilökohtaista palautetta ja ohjausta. Monet urheilukellot ovat varustettuina älykkäillä ominaisuuksilla, jotka antavat suosituksia harjoituksiin, palautumisaikoihin ja intensiteettiin perustuen yksilön tietoihin, kuten ikään, sukupuoleen ja kuntotasoon. Tämä auttaa urheilijoita optimoimaan harjoittelunsa ja välttämään ylirasitusta tai liian kevyttä treeniä.

Urheilukellojen avulla voidaan myös seurata unen laatua ja palautumista. Ne tallentavat tiedot unen kestosta, unen vaiheista ja levottomuudesta, ja antavat käyttäjälle tietoa unen laadusta ja mahdollisista parannusmahdollisuuksista. Hyvä uni ja asianmukainen palautuminen ovat olennaisia tekijöitä suorituskyvyn ja terveyden kannalta, ja urheilukellojen tarjoama tieto auttaa urheilijoita optimoimaan unirytminsä.

Urheilukellot edistävät myös motivaatiota ja sitoutumista. Monet kellot tarjoavat haasteita, palkintoja ja jakavat suoritustuloksia sosiaalisessa mediassa. Tämä luo yhteisöllisyyden tunteen ja kannustaa urheilijoita pysymään aktiivisina sekä asettamaan ja saavuttamaan omia tavoitteitaan. Urheilukellojen avulla voi myös seurata edistymistä ja nähdä konkreettisesti, miten harjoittelu vaikuttaa suorituskykyyn ja terveyteen. Lisäksi urheilukellojen avulla voi seurata päivittäistä aktiivisuutta, kuten askeleita, kalorinkulutusta ja istumista. Tämä edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja auttaa luomaan terveellisiä rutiineja. Urheilukellot muistuttavat myös liikkumaan, venyttelemään ja pysymään aktiivisena päivän aikana, mikä on erityisen hyödyllistä istumatyötä tekeville henkilöille.

Voidaankin todeta, että urheilukelloilla on monia hyötyjä urheilijoille ja aktiiviliikkujille. Ne tarjoavat tarkkaa harjoitusten seurantaa, henkilökohtaista palautetta ja ohjausta, unen seurantaa, motivaatiota ja mahdollisuuden seurata päivittäistä aktiivisuutta. Näiden ominaisuuksien avulla urheilijat voivat parantaa suorituskykyään, optimoida harjoitteluaan ja edistää terveyttään. Urheilukellot ovatkin tehokas työkalu urheilun ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Suunto vai Polar urheilukello

Nainen käyttää urheilukelloa salilla

Suunto ja Polar ovat molemmat tunnettuja urheilukellojen valmistajia, ja molemmilla on vankka maine laadukkaista tuotteistaan. Valinnan tekeminen Suunnon ja Polar-urheilukellon välillä riippuu kuitenkin omista henkilökohtaisista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi.

Suunnon urheilukellot ovat tunnettuja kestävyydestään, luotettavuudestaan ja monipuolisista ominaisuuksistaan. Suunnon kellot tarjoavat laajan valikoiman urheilutiloja ja niiden avulla voit seurata monia eri lajeja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia ja retkeilyä. Suunnon kellot tarjoavat myös GPS-toiminnon, sykkeenmittauksen, korkeusmittarin ja useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Polar-urheilukellot ovat myös erittäin suosittuja urheilijoiden keskuudessa. Polar-kellot tarjoavat yksityiskohtaista sykkeenmittausta ja monipuolisia harjoitusohjelmia, jotka auttavat sinua seuraamaan ja kehittämään suorituskykyäsi eri lajeissa. Polar-kellot ovat myös hyvin integroituneita Polar Flow -sovellukseen, joka tarjoaa kattavan analyysin harjoittelustasi.

Ennen päätöksen tekemistä kannattaa harkita seuraavia tekijöitä:

 • Urheilulajit: Mieti, mitä lajeja haluat seurata ja millaisia ominaisuuksia tarvitset kyseisissä lajeissa. Tarkista, tarjoavatko Suunnon ja Polar-kellot tarvittavat tilat ja toiminnot kyseisille lajeille.
 • Käyttöliittymä: Tutustu kellojen käyttöliittymiin ja harkitse, kumpi niistä sopii paremmin sinulle. Jotkut ihmiset pitävät Suunnon käyttöliittymää selkeämpänä, kun taas toiset arvostavat Polar-kellon yksinkertaista ja helppokäyttöistä käyttöliittymää.
 • Akun kesto: Vertaile kellojen akun kestoa eri tilanteissa, kuten GPS-käytössä tai harjoitusten seurannassa. Tämä voi olla tärkeää, jos aiot käyttää kelloa pitkiin harjoituksiin tai retkille.
 • Hinta: Vertaile hintoja Suunnon ja Polar-kellojen välillä ja mieti, mikä sopii paremmin budjettiisi.

On hyvä tarkastella myös käyttäjäarvioita ja suosituksia molemmilta valmistajilta löytääksesi lisää tietoa eri malleista ja niiden suorituskyvystä. Lopulta paras valinta riippuu omista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Mikäli pohdit valintaa urheilukellon ja aktiivisuusrannekkeen välillä niin kannattaa lukea myös artikkelimme aktiivisuusrannekkeista tästä!

Mikä Urheilukello juoksuun?

Käytännössä kaikki urheilukello sopivat erinomaisesti juoksuun, sillä niiden mittausteknologia on suunniteltu hyvin pitkälti askelten seurantaan. Mikäli haluat kuitenkin nimenomaan juoksuun tarkoitetun urheilukellon, niin suosittelemme vahvasti Suunto Peak 9 tai Garmin Forerunner urheilukello sarjoja. Vertailussamme on mukana Suunto Peak 9 ja Garmin Forerunner 245 musiikki urheilukello, jotka ovat loistavia valintoja juoksuun. Vaihtoehdoksi haluamme vielä nostaa Garmin Frerunner 955 mallin, joka on aivan huippulaatuinen urheilukello nimenomaan juoksuun. Voit katsoa sen hinnan tästä.

Mikä on paras Urheilukello?

Paras urheiluekello monipuolisilla ominaisuuksilla on ehdottomasti Garmin Vantage M2 malli. Sen laajat ja tarkat mittaus ja terveys ominaisuudet tekevät hyvinvoinnin seurannasta poikkeuksellisen tarkkaa ja helppoa. Kellon tyylikäs ulkonäkö ja helppokäyttöisyys tekevät sen käyttökokemuksesta ainutlaatuisen.

Urheilukello kokemuksia

Urheilukelloista olemme saaneet paljon kokemuksia niin omasta takaa kuin muiden käyttökokemuksista. Suurimmat plussat ovat tulleet urheilukellojen monipuolisuudesta sekä hyvästä akun kestosta. Urheilukelloa voi verrata jopa älykelloihin, sillä niistä löytyy lähes yhtä paljon mahdollisuuksia älykkäiden sovellusten parissa. Urheilukellot ovat vain huomattavasti laadukkaampia seuraamaan urheilusuorituksia ja terveyttä kokonaisvaltaisesti. Pitkän akun keston ansiosta kelloa ei tarvitse latailla päivittäin vaan voit huoletta pitää kelloa kädessä useamman päivän ajan.

Katso parhaat urheilukellotarjoukset Suomen laajimmasta urheilukello valikoimasta tästä! Saat myös ilmaisen toimituksen tilaamalla tuotteesi pian.

Yleensä hinta määrää pitkälti urheilukellon laadun. Samalla korkeampi hinta pystyy hyvin usein takaamaan monipuolisemman ominaisuustarjonnan. Kellot mittaavat askelia, aktiivisuutta ja sykettä hyvin tarkkaan. Sykkeen mittaus tapahtuu suoraan ranteesta ja tämä teknologia on kehittynyt viime vuosina valtavin harppauksin. Ranteesta pystyy saamaan jo todella tarkkaa sykettä niin unessa, työssä kuin kovassa urheilu suorituksessa. Tarkan analyysin yksittäisestä suorituksesta sekä päivittäisestä tai viikoittaisesta aktiivisuudesta saa luettua puhelin sovelluksesta johon kello on yhdistetty. Sovelluksesta saa paljon mielenkiintoista dataa niin tuloksista kuin kehittymisestä. Uskomme, että urheilukellot ovat loistava tapa motivoitua liikkumaan enemmän ja seuraamaan omaa terveyttä tarkemmin. Toivottavasti urheilukello vertailustamme oli sinulle hyötyä!