Paras sähköpyörä vertailu

Paras sähköpyörä – Katso vuoden kuumin sähköpyörä vertailu!

Sähköpyörä on nykypäivän yksi suosituimmista tavoista liikkua kaupungilla ja taajama-alueilla. Suosioon on muutama hyvin yksinkertainen syy: sähköpyöräily on halpaa, kulkeminen on helppoa ja yllättävän nopeaa ja sähköavusteisuuden ansiosta sähköpyörä houkuttelee ajamaan pitkiäkin matkoja pyöräilijän kunnosta riippumatta. Vaihtamalla esimerkiksi työmatkat autoilusta sähköpyöräilyyn säästät useita kymppejä bensoissa ja saat samalla sopivaa kevyttä kuntoilua. Sähköpyörällä pääsee pitkänkin matkan hyvin vaivattomasti ja yllättävän nopeasti.

Suosituimpia sähköpyörä merkkejä ovat Helkama, Tunturi ja FitNord. Tämän lisäksi Cube ja Canyon ovat nostaneet kysyntää. Sähköpyörien kysyntä on ollut ehdottomasti laajassa kasvussa joka vuosi, eikä suunta ole varmastikaan laskussa. Sähköpyöriä tullaan valmistamaan ja myymään tulevina vuosia ennätysmääriä. Paras sähköpyörä on sellainen, joka sopii hyvin omaan käyttötarkoitukseen. Naisten sähköpyörät eroavat miesten sähköpyöristä hieman, joten kannattaa olla tarkkana valinnan suhteen. Mutta mistä tietää, että mikä sähköpyörä kannattaa ostaa? Tässä artikkelissa tulemme sen kertomaan.

Kuntokauppa tarjoaa laajan valikoiman sähköpyöriä ja sieltä voitkin tilata sähköpyörän suoraan kotiin tai hakea sen heidän myymälästään. Sähköpyörä on mahdollista hankkia myös täysin osamaksulla juurikin Kuntokaupan kautta, josta löytyy myös Suomen ehdottomasti laajin ja paras sähköpyörä valikoima. Tässä artikkelissa haluamme vertailla parasta sähköpyörää edulliseen, hyvään ja naisten sekä miesten vaihtoehtoon. Katso paras sähköpyörä vertailu alta tai katso kuntokaupan kaikki sähköpyörä vaihtoehdot tästä!

Katsotuimmat sähköpyörät!

Paras sähköpyörä

Paras sähkömaastopyörä

Paras halpa sähköpyörä

Paras sähköpyörä vertailu

FitNord Ava 200 sähköpyörä

Paras sähköpyörä: FitNord Ava 200 sähköpyörä

FitNord Ava 200 on vuoden 2023 ehdottomasti kuumin sähköpyörä. Pyörästä löytyy hintaluokkaan nähden erittäin suuri 540Wh akku ja pyörän akun toimintamatka on jopa huikeat 110 kilometriä. Matalarunkoinen ja helposti hallittava FitNord sähköpyörä on unisex malli, joka sopii siis varmasti jokaiselle käyttäjälle. Kattava varustelu tekee ajotuntumasta, jokaisella matkalla huippu luokkaa. Malli on vieläpä täysin Suomessa suunniteltu ja tarkoitettu Suomalaisiin olosuhteisiin.
Ava 200 mallista löytyy viisi avustustasoa helpottamaan polkemista ja tuomaan vauhtia matkaan. 35 Nm TechDrive-takamoottori tekee polkemisesta kevyttä niin ylämäessä kuin maastossakin. Shimanon varmatoiminen vaihteisto ja tehokkaat levyjarrut puolestaan tekevät ajamisesta miellyttävää, varmaa ja erityisesti turvallista. FitNord Ava 200 on edelleen järkihintainen, mutta paras valinta sähköpyöräksi monipuolisuuden, suuren akun ja laajan varustelun ansiosta. Katso lisää ja varaa omasi!

4.9/5
FitNord Ranger 300 sähkömaastopyörä

Sähkömaastopyörä: FitNord Ranger 300 sähkömaastopyörä

FitNord Ranger 300 on monipuolinen ja huippuvarusteltu peto, jonka vertaista ei yksinkertaisesti tämän hintaluokan sähkömaastopyörissä nähdä. Akunkesto on jopa 140 kilometriä 690 Wh akun ansiosta. Pyörästä saa erinomaisen tuntuman polkemiseen momenttitunnistimella varustetun voimakkaan takamoottorin avulla. Hydrauliset levyjarrut eivät jätä kylmäksi nopeissakaan tilanteissa ja lukittava joustokeula mahdollistaa hyvän ajotuntuman jokaisessa maastossa.
FitNord Ranger 300 sähkömaastopyörä on jokaisen unelma malli. Monipuolisuus, Suomalaisuus, urheilullisuus ja tehokkuus ovat sanat, jotka kuvaavat tätä pyörää parhaiten. Erinomaiset renkaat takaavat viimeisenkin silauksen loistavaan ajotuntumaan. Tämä sähköpyörä sopii niin metsäpoluille, hiekkateille kuin kaupunki- ja työmatka-ajoon ympäri vuoden. Moderni runkogeometria ja kaikki edellä mainitut ominaisuudet tekevät Ranger 300 hintaluokkansa parhaan sähkömaastopyörän jopa ylivertaisesti. Katso lisää ja tilaa omasi!

4.8/5
FitNord Rumble 500 sähköfatbike

Sähköfatbike: FitNord Rumble 500 sähköfatbike

FitNord Rumble 500 on Suomessa koottu sähköfatbike, joka sopii monipuolisuutensa ansiosta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lumihanki, muta, hiekka, polku tai asfaltti niin tämä monikäyttösähköpyörä ei varmasti jätä kylmäksi. 690 Wh akku takaa jopa 140 kilometrin kantaman, joten laturin voi huoletta jättää kotiin. Voimakas keskimoottori tarjoaa viisi avustus tasoa, joka helpottaa ajoa kaikissa olosuhteissa. Tämän sähköfatbiken ajomukavuus ja pito jokaisessa kelissä ovat poikkeuksellisen hyviä.Kaikkiin olosuhteisiin sopiva monipuolinen FitNord Rumble 500 on yksi suosituimmista sähköfatbikestä. Uskallamme rohkeasti väittää sitä jopa parhaaksi malliksi tässä kategoriassa. Laajat varusteet ja poikkeavan hyvä ajotuntuma suorastaan vaativat ajamaan enemmän ja enemmän. Katso lisää ja osta omasi!

4.8/5
FitNord Classic 500 naisten sähköpyörä

Naisten sähköpyörä: FitNord Classic 500 sähköpyörä

FitNord Classic 500 on erinomainen valinta erityisesti naisille kaupunkiajoon. Sähköpyörän matalarunko ja rennon pysty ajoasento tekevät ajamisesta miellyttävää ja helppoa. Turvallinen jalkajarru on aina kysytty ja haluttu vaihtoehto, joka luo edelleen useille pyöräilijöille turvallisuuden tunnetta. Iso 612 Wh akku tarjoaa jopa 160 kilometrin kantaman. Etu- ja takavalot saavat virran suoraan akusta ja heijastimet takaavat näkyvyyden hämärässä pyöräiltäessä. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. tavarateline, lokasuojat ja seisontatuki, joten Classic 500 on heti valmis kauppareissuille, työmatkoille ja pyöräilystä nauttimiseen.
Varmatoiminen ja huoleton FitNord Classic 500 -sähköpyörä on täysin Suomessa suunniteltu ja koottu. Moottorin momenttitunnistus tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa hyvin tarkasti juuri sen mukaan. Tämä tekee käytöstä miellyttävää ja turvallisen tuntuista. Tästä erityisesti naisille tarkoitetussa sähköpyörässä on kolme vaihdetta. Ketterä ja helposti pyöräiltävä malli on edelleen hinnaltaan kilpailukykyinen, joten se voi tarjota mahdollisuuden jokaiselle helppoon ja turvalliseen kaupunki ja matka-ajoon. Katso lisää!

4.2/5
Helkama XE8 sähkömaastopyörä

Miesten sähköpyörä: Helkama XE8 Sähkömaastopyörä

Helkama XE8 on tyylikäs ja monipuolinen sähkömaastopyörä. Mallista löytyy Shimanon vaihteisto ja levyjarrut, jotka takaavat varmuutta ja tehokkuutta käyttöön. 418 Wh akku tarjoaa jopa 125 kilometrin kantaman. Tehokas Shimanon keskimoottori ei pelkää antaa tehoa ylämäkeen tai vastatuuleen. Erittäin tyylikäs ja virtaviivaisesti muotoiltu pyörä sopii kovempaan käyttöön, mutta ennen kaikkea sillä voi ajella niin kaupungissa kuin vaikeammassakin maastossa. Monipuolinen varustus houkuttelee jatkamaan ajamista vain pidemmälle ja pidemmälle. Katso lisää ja osta omasi!

4.6/5
FitNord Agile vaihteeton sähköpyörä

Halpa ja edullinen sähköpyörä: FitNord Agile vaihteeton sähköpyörä

FitNord Agile on vaihteeton sähköpyörä varmatoimista halpaa ja edullista menopeliä etsiville. Tämä erittäin kevyt ja helposti huollettava vaihteeton sähköpyörä on jokaisen kaupunkiliikkujan unelma. 280 Wh akulla voi ajaa kerralla jopa 60 kilometriä hyvän takamoottorin avulla. Hyvin rullaavat ja vakaat renkaat tekevät ajosta miellyttävää. 5 avustustasoa tarjoavat sopivasti avustusta jokaiseen mäkeen tai vastatuuleen. Turvalliset ja tehokkaat levyjarrut ovat aina valmiina, jos tilanne niin vaatii.
Nopea ja kevyt sähkösinkula on yksinkertaisuudessaan erittäin houkutteleva sähköpyörä vaihtoehto. Vaihteeton ja hyvin yksinkertainen malli on tehokas ja optimaalinen juuri kaupunkiajoon. Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia tekee käytöstä entistäkin halvempaa. FitNord Agile on hyvin edullinen vaihtoehto tehokkaaseen liikkumiseen, katso lisää!

4.7/5
Helkama E3 sähköpyörä

Hyvä sähköpyörä: Helkama E3 Sähköpyörä

Helkama E3 on laadukas ja hyvä sähköpyörä, joka soveltuu hyvään peruskäyttöön kuten työmatkapyöräilyyn, ostosreissuille ja kaupunkiajoon. Tyylikäs ulkonäkö ja varma tekniikka takaavat miellyttävän ja laadukkaan ajokokemuksen. Matala runko tekee kyytin nousemisesta helppoa ja ajoasento pysyy pystyssä ja rentona. E3 on varustettu tavaratelineen alle sijoitetulla 418 Wh akulla, joka avustaa parhaimmillaan jopa 125 kilometrin matkan yhdellä latauksella. Akku on helppo irrottaa ja ottaa sisälle lataamista varten.
E3 sopii peruskäyttöön ja on edelleen hyvin edullinen vaihtoehto. Sähköpyörän laaja vakiovarustus antaa mukavasti lisää miellyttävyyttä kaikkiin olosuhteisiin. 3-vaihdetta, etujarru ja helppokäyttöinen jalkajarru tekevät ajamisesta mutkatonta ja turvallista. Katso lisää ja ihastu!

4.2/5

Sähköpyörä kokemuksia

Sähköpyörät ovat yleistyneet jatkuvasti viime vuosina. Sähköpyörällä on todella helppoa ja vaivatonta kulkea työmatkoja, kauppareissuja tai muuten vaan kulkea kaupungilla tai maastossa. Sähköpyöristä on saanut kuulla lähes aina positiivisia kokemuksia. Normaalilla pyörällä ajettaessa tulee helposti hiki ja kuuma, jolloin työpaikalle tai tuttavalle kylään ei välttämättä kehtaa mennä. Sähköavusteinen pyörä helpottaa ajamista niin paljon, että matkustaminen on hyvin vaivatonta myös ylämäessä. Kaiken lisäksi sen avulla saa lisää kuntoilua ja liikuntaa arkeen.

Sähköpyöräily on erittäin edullista ja halpaa. Tästä syystä suosittelemme sähköpyörän hankintaa. Sähköpyörän huoltaminen on hyvin helppoa ja edullista ja tämän lisäksi sähköpyörällä voi ajaa ympäri vuoden. Sähköpyörät ovat tehty myös hyvin turvallisiksi hyvin ominaisuuksien ansiosta. Jokaiselle löytyy sopiva sähköpyörä ja yllä olevasta vertailusta löytyy jo varmasti hyviä vaihtoehtoja sinullekin. Mikäli haluat tutkia useampia vaihtoehtoja niin käy katsomassa Suomen parhaan sähköpyörä kaupan eli Kuntokaupan koko valikoima tästä!

Sähköpyöräilyn suurin haaste on siinä, että ne kulkevat jo melko kovaa. Ohitustilanteissa muista pyöräilijöistä ja jalankulkijoista on oltava varuillaan. Tämän haasteen pystyy kuitenkin jokainen pyöräilijä välttämään omalla ympäristön huomioimisella ja tilannevauhdilla. Kokemuksien mukaan sähköpyöräilijät eivät kuitenkaan aiheuta kolareita muuta kevyttä liikennettä enempää. Uskommekin, että sähköpyöräily sopii aivan kaikille, onhan se tällä hetkellä ylivoimaisesti halvin ja edullisin tapa liikkua kaupungilla pidempiä matkoja. Paras sähköpyörä juuri sinulle on sellainen, joka vastaa sinun tarvettasi parhaiten. Kannattaa siis kiinnittää sähköpyörää valitessa huomiota sen ominaisuuksiin, jotta uusi pyörä sopii varmasti sinulle. Hankkiessasi uuden sähköpyörän tiedämme, että et tule katumaan valintaa. Aikasi ulkona ja liikunnan parissa tulee kasvamaan huomattavasti ja samalla säästät suoraan rahaa.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Jos käytät sähköpyärää päivittäin, niin suosittelemme hankkimaan mahdollisimman laadukkaan sähköpyörän. Pienemmällä ajolla ja lyhyisiin matkoihin sopii edullisempi malli, kuten FitNord Agile, josta kerroimme ylempänä. Hyvä ja edullinen malli sopii usein pienempään käyttöön, mutta heti käytön kasvaessa raha saa varmasti vastinetta ja sähköpyörä maksaa itsensä takaisin mm. bensakuluissa.

Sähköpyörissä on yleensä sähköavusteisuus, joka toimii samalla kun poljet. Monissa pyörissä pystyy myös ajamaan kokonaan ilman polkemista. Kevyt polkeminen on kuitenkin aina kannattavaa ja suositeltavaa.

Ensimmäinen asia mikä kannattaa ottaa huomioon, on käyttötarve, minkälaiseen käyttöön sähköpyörä on tulossa. Käyttökohde vaikuttaa siihen kuinka pitkä akun kantama kannattaa olla, kuinka paljon vääntöä moottorissa kannattaisi olla ja millaisen ajoasento tuo parhaan käyttökokemuksen.
Tämän lisäksi pyörän koko ja paino kannattaa ottaa huomioon. Hinta ja lisävarusteet ovat varmasti myös olennainen osa valintaprosessia. Sähköpyörää valitessa kannattaa kiinnittää huomiota turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja monipuolisuuteen. Oma käyttötarve vaikuttaa näihin hyvin tarkkaan.

Lähes kaikki mallit soveltuvat talviajoon, mutta eivät kuitenkaan kaikki. Erityisesti FitNord mallit on usein suunniteltu ja kasattu suomessa, joten näissä pyörissä on otettu huomion Suomen vaihtelevat ja rankat sääolosuhteet sähköpyörälle. Tämän lisäksi talviaikaan kannattaa hankkia nastarenkaat, joten voit huoletta ajella kovemmallakin pakkasella tai liukkaalla kelillä.

Sähköpyörän voi ostaa pyöräliikkeistä tai verkkokaupoista. Suosittelemme erityisesti Kuntokaupan sähköpyöriä sillä sieltä on Suomen paras ja laajin sähköpyörävalikoima. Kuntokauppa pystyy tarjoamaan aina parhaan hinnan sekä täysin korotonta maksuaikaa mikäli niin haluat. Laajan valikoiman ansiosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin ja varustelun. Katso Kuntokaupan koko sähköpyörävalikoima tästä!

Sähköpyörien akut maksavat noin 400-800 euroa riippuen akun koosta ja merkistä. Uutta akkua tarvitsee kuitenkin vaihtaa hyvin harvoin, joten akun vaihtoa ei kannata miettiä liikaa.

Sähköpyörään saa varaosia useimmista pyörähuoltamoista tai pyöräliikkeistä. Tämän lisäksi varaosat ja lisävarusteet löytyvät näppärästi Kuntokaupasta, josta voit tilata ne suoraan itsellesi tai noutaa ne heidän liikkeistään varattuasi ne netin kautta. Katso Suomen paras sähköpyörä valikoima ja kaikki lisävarusteet tästä!

Sähköpyöräilyssä ei tule hiki mikäli et niin halua. Voit valita sähköavusteisuuden tehon aivan itse, joten voit ajaa kevyesti niin että et hikoile tai vastaavasti käyttää enemmän omaa voimaa, jolloin voi hyvinkin tulla hiki.

Lähes kaikki sähköpyörät kestävät vettä ja niissä on IP54-luokitus, joten voit ajaa pyörällä säällä kuin säällä täysin huoletta.

Sähköpyörää voi säilyttää ulkona, kunhan akun ottaa aina sisälle lämpimään. Sähköpyörän osat pysyvät kuitenkin parhaassa kunnossa, mikäli pyörän saa säältä suojaan esimerkiksi pyörävarastoon.

Toivotamme huippua sähköpyöräily vuotta juuri sinulle!