Paras aktiivisuusranneke

Paras aktiivisuusranneke – Vertaile itsellesi sopivin aktiivisuusranneke

Aktiivisuusrannekkeita näkee jo hyvin monella vastaantulijalla, eikä mikään ihme. Onhan ne hyvin helppo tapa seurata omaa terveyttä ja aktiivisuutta. Samalla ranneke toimii arjessa hyvin tyylikkäänä kellona, jonka voi pitää ranteessa kaikissa tilaisuuksissa. Aktiivisuusrannekkeet ovat hyvin kevyitä ja sirorakenteisia, mikä tekee niiden käyttämisestä mukavaa ja hyvin huomaamatonta. Lähes kaikista aktiivisuusrannekkeista löytyy hyvin pitkä akun kesto, joten rannekkeita ei tarvitse olla lataamassa edes joka viikko. Aktiivirannekkeen käyttö on siis hyvin helppoa, mutta miten ne auttavat terveyttä?

Aktiivisuusrannekkeiden seuranta ominaisuudet ovat kehittyneet jo hyvin monipuolisiksi. Ne eivät seuraa ainoastaan päivittäisiä askeleita ja sykkeitä, vaan ne pystyvät parantamaan käyttäjien unen laatua, seuraavat veren happitasoja ja jopa voivat toimia henkilökohtaisina valmentajina. Etenkin unen seurantaan aktiivisuusrannekkeet ovat mahtava lisä. Ne kertovat hyvin tarkkaan unen eri vaiheet ja kauanko mikäkin vaihe on kestänyt yön aikana. Ne saattavat havaita myös ongelmia unirutiineissa ja osaavat ohjata kohti parempia nukkumaan meno tapoja. Stressitasojen ja veren happitasojen seurantaa kertoo paljon oleellista tietoa käyttäjän terveydestä, jotta tapoja voidaan muuttaa ennen pidempi aikaisia haittavaikutuksia.

Testimme paras aktiivisuusranneke Fitbit Luxe pystyy tarjoamaan todella tarkkaa informaatiota kaikista näistä asioista sekä paljon muuta. Kannattaa tutustua aktiivisuusranneke valikoimaan, sillä ne motivoivat kohti aktiivisempaa ja terveellisempiä elämäntapoja. Kaiken tämän lisäksi aktiivisuusranneke on hyvin edullinen sijoitus oman terveyden edistämiseen.

Aktiivisuusranneke vertailu

AktiivisuusrannekePlussatAkun kesto päivissäHinta
Fitbit Luxe
Fitbit Luxe
+Tarkka sykkeenseuranta
+Tyylikäs ja siro muotoilu
+Pelkkää laatua
7Katso hinta!
Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2
+Kevyt ja siro malli
+Hyvä unenseuranta
+Laaja terveydenseuranta
10Katso hinta!
Huawei Band 6
Huawei Band 6
+96 liikunta lajia
+Loistava unen seuranta
+Seuraa veren happipitoisuutta
14Katso hinta!
Honor Band 6
Honor Band 6
+Halpa
+Monipuolinen
+Selkeä ja helppokäyttöinen
14Katso hinta!

 

Paras aktiivisuusranneke: Fitbit Luxe

Fitbit Luxe

Fitbit Luxe – aktiivisuusranneke on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä ja monipuolisimmista aktiivisuuden seuranta laitteista. Sen avulla on mahdollista seurata päivittäistä aktiivisuutta, unta, stressin hallintaa ja yli 20 eri liikuntalajia. Sisäänrakennetun optisen sykemittarin avulla ranneke pystyy seuraamaan tarkasti sykettä kaikissa liikkeissä. Yhdistämällä laitteen puhelimen GPS paikantimeen, pystyy sillä seuraamaan kuljettua matkaa ja vauhtia todella tarkasti reaaliaikaisesti. Fitbit Luxe sopii myös uintiin ja se on vedenkestävä jopa 50 metriin asti.

Fitbit Luxe on muotoiltu tyylikkäästi ja sen siro muotoiltu kestää kovempaakin käyttöä teräksisen rungon ansiosta. Värikosketusnäyttö näkyy hyvin kirkkaassakin valossa. Aktiivisuuden seurannan lisäksi uni, rentoutuminen ja terveys ovat iso osa liikkumista. Laitteen automaattinen unen seuranta mittaa syvää ja REM-unta ja tarjoaa tietoja unen pituudesta ja laadusta arvosanan muodossa. Ranneke pystyy myös tarjoamaan neuvoja parantaaksesi unirytmiä ja unen laatua. Stressaantuneena voit käyttää hyödyksesi ohjattua hengitysharjoitusta ja stressiarvosanaa. Naisille löytyy lisäksi laajat terveystoiminnot kuukautisten seurantaan. Tämä monipuolinen aktiivisuusranneke on mielestämme tämän hetken paras aktiivisuusranneke. Loistava akun kesto parantaa käyttökokemusta entisestään. Se pystyy tarjoamaan laajat toiminnot ja erinomaisen yhteyden älypuhelimen kanssa.

Aktiivisuusranneke naiselle: Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire 2 on tyylikäs, kevyt ja helppokäyttöinen aktiivisuusranneke. Se mittaa jatkuvasti askeleita, poltettuja kaloreita, vauhtia ja kuljettua matkaa. Inspire 2 tarjoaa yli 20 urheilutilaa ja SmartTrack-toiminnon avulla se pystyy tunnistamaan automaattisesti harrastamasi liikuntalajin ja aloittaa tallennuksen. Jatkuvan ja tarkan sykeseurannan ansiosta ranneke kertoo millä alueella treenaat. Rasvanpoltto, aerobinen ja huippusyke alueet on tärkeä tunnistaa, jotta jokainen harjoitus kehittää juuri haluamaasi aluetta. Harjoituksen jälkeen pystyt vielä tarkistelemaan tuloksiasi Fitbit-sovelluksen avulla.

Fitbit Inspire 2 seuraa untasi ja rentoutumista paremman unirytmin löytämiseksi. Rannekkeen avulla saat selville kevyen, syvän ja REM-unen vaiheet ja määrät. Saat myös suosituksia miten voit parantaa unenlaatuasi. Kello auttaa myös rentoutumaan päivisin avustettujen hengitysharjoitusten avulla. Fitbit Inspire 2 seuraa tarkasti kuukautiskiertoa ja voit tallentaa kierron oireita muistiin. Lisäksi kellosta löytyy paljon muita terveyttä seuraavia toimintoja. Kello on helppoa yhdistää älypuhelimeen ja siitä löytyy jopa 10 päivän akun kesto. Etuna uusille käyttäjille Fitbit Premium -palvelu käyttöön veloituksetta 12 kuukaudeksi Inspire 2 -kellon ostajalle! Palvelu tarjoaa personoituja työkaluja ja ohjelmia muun muassa unenhallintaan, aktiivisuuteen ja ruokavalioon.

Aktiivisuusranneke lapselle: Garmin Vívofit Jr. 3

Garmin Vivofit Jr. 3

Garmin Vivofit Jr. 3 on lapsille suunniteltu kestävärakenteinen aktiivisuusranneke. Rannekkeen tavoite on motivoida lasta liikkumaan päivittäin vähintään 60 minuutin ajan. Samalla vanhemmat voivat seurata lapsen aktiivisuutta, unta sekä kotitehtävien tekoa. Lopuksi lapsi voidaan palkita virtuaalikolikoilla. Rannekkeen avulla lapsi voi haastaa muita lapsia tai perheenjäseniä leikkimielisiin kilpailuihin tai kisailla itse aikaa vastaan. Ranneke on veden kestävä joten sillä voi myös uida.

Vivofit Jr. 3 aktiivisuusrannekkeessa on mukava ja kestävä silikoni ranneke lasten suosikkihahmoilla. Ranneke voidaan säätää sopimaan mainiosta ranteisiin, joiden ympärysmitta on 130-175 mm. Lapsi voi valita omaan makuunsa soveltuvan kellotaulun. Kellotaulu sisältää lapsen nimen ja näyttää ajan sekä päivämäärän. Aktiivisuusranneke seuraa lapsen unta, jotta tarvittava unimäärä saavutetaan. Erityinen ominaisuus rannekkeessa on Garmin World Tour. Aktiivisuusranneke motivoi lasta vuoropohjaisten ja laitteen teemaan sopivien App Adventures -pelien kautta. Vanhemmat voivat asettaa ajastimia kotitöiden ja -tehtävien tekemiselle sekä antaa lapselle tiettyjä kotitöitä tehtäväksi. Kun 60 minuutin päivittäinen aktiivisuustavoite on saavutettu, lapsi etenee pelissä ja on askeleen lähempänä sen suorittamista.

Aktiivisuusranneke unen seuranta: Huawei Band 6

Huawei Band 6

Huawei Band 6 – aktiivisuusranneke on tyylikkäästi ja selkeästi muotoiltu ja se tarjoaa paljon informaatiota aktiivisuudesta, terveydestä ja unesta käyttäjälleen. Monipuolisten mittausominaisuuksien lisäksi se pystyy seuraamaan tarkasti jopa 96 eri liikunta lajia. Voit asettaa kolme erilaista aktiivisuustavoitetta perustuen askeleisiin, kuntoiluaikaan tai aikaan seisten. 1,47 tuumainen AMOLED kosketusnäyttö tarjoaa kirkkaan ja selkeän kuvan näytöltä. Naisten terveyttä laite pystyy seuraamaan laajoin eri toiminnoin.

Huawei Band 6 erottuu edukseen erityisesti unen seurannasta. TruSleep 2.0 -teknologia seuraa hereillä oloaikaasi ja mittaa neljää eri univaihetta – syvä uni, kevyt uni, REM ja päiväuni. Laite havaitsee myös uniongelmia ja tarjoaa apua niiden ratkaisuun. Samalla laite ohjaa kohti parempia unirutiineja. Tämän lisäksi laite seuraa stressitasoja päivän aikana, jotka ovat suoraan kytköksissä myös unen laatuun. TruSeen 4.0 – sykemittausteknologia pystyy mittamaan todella tarkasti sykettä koko vuorokauden ympäri. Sykkeen hidastuessa tai noustessa liikaa laite lähettää ilmoituksen. Laite seuraa myös veren happikylläisyyttä, joka auttaa välttämään väsymystä ja muistiongelmia. Band 6 pitää kokonaisvaltaista huolta terveydestäsi varsin edulliseen hintaan.

Hyvä ja edullinen aktiivisuusranneke: Honor Band 6

Honor Band 6

Honor Band 6 on hyvä vaihtoehto aktiivisuden ja terveyden seurantaan edullisesti. Halpa hinta tarjoaa varsin hyvät ominaisuudet, jotka motivoivat aktiivisempaan ja terveellisempään elämäntyyliin. TruSeenin 4,0 ympärivuorokautisessa sykkeenseuranta seuraa sykettäsi vuorokauden ympäri ja antaa varoituksen liian korkeasta tai matalasta sykkeestä. Ranneke seuraa myös veren happipitoisuutta suoraan ranteesta. Liian alhainen happipitoisuus voi aiheuttaa väsymystä sekä energian puutetta. Pitkäaikaiset haittavaikutukset voivat olla vakavia. Honor Band 6 pitää terveydestäsi huolta kellon ympäri.

Honor Band 6 – aktiivisuusrannekkeessa on TrueSleep algoritmi, joka seuraa untasi läpi yön. Se tallentaa unen keston ja sen vaiheet hyvin tarkasti. Kello osaa tarjota myös henkilökohtaista apua unen laadun parantamiseksi. Aktiivisuusrannekkeesta löytyy myös 10 erilaista urheilutilaa, jotka mittaavat harjoittelusi tulosta ja motivoi parantamaan entisiä ennätyksiä. Tyylikäs kello on varustettu AMOLED näytöllä, jonka käyttö on varsin sulavaa. Tämä ranneke sopii kaikille käyttäjille motivoimaan kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämäntapaa.

Älykello vai aktiivisuusranneke?

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet eroavat toisistaan nykypäivänä jo todella vähän. Molemmat seuraavat päivittäistä aktiivisuutta ja ne ovat yhdistettävissä älypuhelimeen, jotta kaikki tarvittava on suoraan ranteessasi. Oleellisin ero älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden välillä on kuitenkin se, että aktiivisuurannekkeet ovat erikoistuneet aktiivisuuden ja terveyden seurantaan. Tällöin ne pystyvät tarjoamaan parempia ominaisuuksia terveyden parantamiseen, Toisaalta älykellot ovat erikoistuneet älykkäisiin ominaisuuksiin sekä älypuhelimen ja älykellon yhdistämiseen. Aktiivisuusrannekkeen voi myös yhdistää älypuhelimeen, mutta se ei ole rannekkeen ydin asia.

Valitessasi itsellesi sopivaa ranneketta kannattaa pohtia omaa käyttötarkoitusta. Jos haluat tarkkaa tietoa aktiivisuudestasi ja terveydestäsi kannattaa valita aktiivisuusranneke. Toisaalta jos haluat tehdä elämästäsi helpompaa ja haluat kaikki puhelimesi ominaisuudet nopeasti ranteeseen sekä pientä aktiivisuuden seurantaa on älykello valintasi siinä tapauksessa. Älykellojen akut kestävät yhdellä latauksella yleensä muutamia päiviä ja niiden näytöt ovat isompia. Aktiivisuusrannekkeet ovat puolestaan pienempiä ja niiden akut kestävät jopa yli viikon.

Aktiivisuusranneke GPS

Suurin osa aktiivisuusrannekkeista toimii vielä ilman omaa GPS paikanninta. Tällöin ranneke on yhdistettävä älypuhelimeen, jotta liikunta suorituksesta saa tarkan kuljetun matkan ja nopeuden. Ilman GPS toimintoa kello kertoo suuntaa antavasti matkat ja nopeudet. On kuitenkin olemassa myös aktiivisuusrannekkeita omalla GPS järjestelmällä. Tällöin kaikki tiedot liikunta suorituksesta tulevat automaattisesti tarkkoina suoraan rannekkeeseen.

Aktiivisuusranneke kokemuksia

Aktiivisuusrannekkeet ovat tällä hetkellä hyvin suosittuja. Käyttäjät ovat kertoneet kokemuksissaan paljon hyvää siitä kuinka rannekkeet motivoivat ja ohjaavat kohti terveellisempiä elämäntapoja. Ne pystyvät seuraamaan jo käytännössä mitä tahansa urheilulajia ja kertovat tarkat tiedot sykkeestä, kuljetusta matkasta ja kulutetuista kaloreista. Kaikki aktiivisuusrannekkeet ovat myös vedenkestäviä, joten niitä voi huoletta käyttää kaikissa olosuhteissa. Erityisesti positiivista palautetta aktiivisuusrannekkeet ovat saaneet kuitenkin niiden terveys seuranta. Verne happipitoisuuden seuranta, kuukautiskierron seuranta ja unen seuranta ovat tehneet suuren vaikutuksen moniin käyttäjiin. Kellojen tuoma informaatio auttaa jo itsessään parantamaan rutiineja, mutta ne pystyvät myös opastamaan matkalla kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Kokemuksia rannekkeiden kevyestä ja sirosta ulkomuodosta on tullut myös runsaasti. Tyylikäs ja kevyt rakenne on huomaamaton ja rannekkeita on mukava pitää kädessä kaikkialla, jopa öisin. Tämän lisäksi tyylikäs ulkomuoto soveltuu kaikenlaisiin tapahtumiin, joten kelloa voi pitää ranteessa aina. Pitkä akun kesto lisää käyttömukavuutta huomattavasti, sillä täyteen ladattuna parhaat akun kestävät lähes kaksi viikkoa. Tämän lisäksi aktiivisuusrannekkeet ovat koettu melko edulliseksi vaihtoehdoksi niin kelloksi kuin kokonaisvaltaiseen terveyden seurantaan. Helppokäyttöisyys ja monipuolinen seuranta takaavat erinomaiset lähtökohdat aktiivisuusrannekkeen käyttöön. Me suosittelemme jokaisen liikunnasta ja terveydestä kiinnostuneen ihmisen hankkimaan itselleen kunnollisen aktiivisuusrannekkeen. Se motivoi jatkuvasti kohti uusia ennätyksiä ja terveellisiä valintoja. Toivottavasti paras aktiivisuusranneke vertailusta oli sinulle hyötyä ja olkoon liikunta ja terveys aina hyvä aihe iloon!