Testosteroni on tärkeä lisäravinne miehelle

Testosteroni lisäravinne – Mistä ostaa testosteronia?

Testosteroni lisäravinnetta käytetään tehostamaan testosteronituotantoa, jonka avulla miehet pystyvät kehittämään tehokkaammin lihasmassaa. Testosteroni lisäravinteella on kuitenkin paljon muitakin hyviä vaikutuksia, joita ovat mm. lisääntynyt energisyys, nopeutunut rasvanpoltto, parantunut keskittymiskyky sekä lisääntyneet seksuaaliset halut. Testosteroni lisäravinnetta käytetään kaikissa ikäryhmissä yli 20-vuotiaista eteenpäin. Kuntosalitreenin yhteydessä on myös alettu lisäämään testosteronia, jotta lihaskasvua voidaan optimoida. Ravintolisä koostuu täysin luonnollisista aineista, jotka auttavat nostamaan ja ylläpitämään kehon testosteronitasoja. Ehdottomasti paras ja tehokkain testosteroni lisäravinne on T-Max, jota pääset tilamaan suoraan tästä. Hieman alempana kerromme kuitenkin tuotteesta vielä tarkemmin lisää. Paljastamme myös parhaan testosteroni lisäravinteen pelkkää lihaskasvua silmälläpitäen.

Testosteroni lisäravinne on päivittäinen miesvitamiini. Testosteroni tasot alkavat laskea jo 30 ikävuoden paikkeilla. Lisäravinne auttaa miehisyyden ylläpidossa ja samalla lisää jaksamista ja antaa energiaa. Luuston kunto kohenee ja samalla lisäravinne tukee rasvanpolttoa sekä painonpudotusta. Testosteronivaje on miehen ikääntyessä väistämätön tapahtuma ja se vaikuttaa tutkitusti miesten yleisterveyteen ja hyvinvointiin. Testosteroni lisäravinne on hyvin yleinen ja suosittu tapa pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Lihasmassan kehitystä tukevana lisäravinteena Testosteroni on nostanut myös viimeaikoina selkeästi suosiotaan.

Testosteroni vajeen oireita ovat mm. liikakilot, energian puute, muistiongelmat, alakuloisuus sekä seksuaalisen halukkuuden vähäisyys tai puute. Testosteroni lisäravinteen avulla on mahdollista parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia nopeasti ja helposti. Jo lähes puolet 50-vuotiaista miehistä käyttää jotakin testosteronitasoja kohentavaa lisäravinnetta. On kuitenkin edelleen useita miehiä, jotka kärsivät turhaan testosteronivajeesta.

T-Max testosteronilisa
5/5

T-Max on ravintolisä, joka sisältää tarkoin valittuja ainesosia, jotka ovat tärkeitä miesten hyvinvoinnille. Se voi auttaa lisäämään miehen energiaa ja elinvoimaa, ja päivittäinen annos ylläpitää miehen normaalia testosteronitasoa. T-Maxin luvataan antavan energiaa ja auttavan jaksamaan, edistävän lihasten normaalia toimintaa sekä ylläpitävän kehon normaalia sokeriaineenvaihduntaa.

T-Maxin tarkoituksena on tukea energiaa, lihaksia ja testosteronitasoa. Sen ainesosat sisältävät muun muassa sarviapilaa, kalsiumkarbonaattia, magnesiumoksidia, sinkkisitraattia ja pyridoksiinihydrokloridia. On hyvä huomata, että sarviapila voi aiheuttaa ristiallergiaa palkokasviallergikoille, kuten maapähkinä-, soija- ja lupiini-allergioista kärsiville.

Suositeltu annostus on 1-2 tablettia päivässä, eikä suositeltua annosta saa ylittää. Tuotetta ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Säilytä T-Max kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, lasten ulottumattomissa. On tärkeää muistaa, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

Testo 4-HD testosteroni lisä
4.8/5

Testo 4-HD tuo jokaiselle treenaajalle lisää lihaskasvua, rasvanpolttoa sekä voimaa. Yksinkertaisesti saat tämän lisäravinteen avulla tuloksia nopeammin. Erityisesti he ketkä pitävät kehonrakennusta ja treenaamista elämäntapana käyttävät lähes poikkeuksetta testosteronia lisäravinteena. Testo 4-HD:n on luonnollinen ja sivuvaikutukseton testosteroniboosteri, joka antaa räjähtävää voimaa ja lihaskasvua. Mikäli haluat menestyä tai kehittyä nopeammin kehonrakennuksessa tai treenaamisessa ylipäätään, niin tämä lisäravinne on luotu juuri sinulle.

Testo 4-HD testosteroni on tarkoitettu nimenomaan lihaskasvuun ja näet sen vaikutukset jo 5-10 päivän sisällä päivittäin käytettynä. Energiatasot nousevat ja motivaatio lisääntyy. Mitä pidempään käytät valmistetta, niin sitä paremmin huomaat lihaskasvun nopeutuvan ja voimatasojen kehittyvän. Ota uusi askel treenaamiseen täysin luonnollisen Testo 4-HD lisäravinteen avulla, lue lisää ja tilaa omasi!

Mikä on testosteroni ja mitä se tekee?

Testosteroni on hormoni, jonka avulla miehiset erityispiirteet kehittyvät. Kyseinen androgeeni muodostuu miehillä pääasiassa kiveksissä. Myös naisten elimistö erittää testosteronia lisämunuaisista sekä munasarjoista. Testosteroni vaikuttaa ihmisen elimistössä androgeenisesti eli se siis kehittää ja ylläpitää kehon miehisiä piirteitä ja ominaisuuksia. Miehen ikääntyessä elimistön testosteroni tuotanto alkaa kuitenkin vähetä.

Testosteronin tuotanto miehillä pohjautuu elimistön hormonaaliseen järjestelmään, jossa hypotalamuksen erittämä hormoni säätelee aivolisäkkeen testosteronituotantoa stimuloivien hormonien tuotantoa. Hormonitasojen säätely toimii myös vastakkaiseen suuntaan, jolloin elimistön testosteronitason ollessa oikealla tasolla sen tuotanto vähenee. Murrosiän jälkeen testosteroni ylläpitää miehisiä sukupuoliominaisuuksia sekä seksuaalista suorituskykyä. Testosteroni vaikuttaa myös moninaisesti miehen mielialaan ja fyysiseen hyvinvointiin.

Testosteronin puute

Testosteronin puutteesta kärsii lähes jokainen mies jossain kohtaa elämäänsä. Toisille vaikutukset ovat suurempia kuin toisille, mutta testosteroni lisäravinteella nämä oireet pystyy helposti poistamaan ja välttämään.

Testosteronivajeesta johtuvia oireita ovat erityisesti väsymys ja energian puute. Testosteronitasojen laskiessa mies voi alkaa huomaamattomasti olemaan väsyneempi ja haluttomampi. Yksinkertaisesti yleinen jaksaminen on heikompaa.
Testosteronivajeeseen yhdistetään helposti myös alakuloisuus sekä muistiongelmat.

Testosteronivaje heikentää miehen hvynivointia

Alhainen mieliala voi olla haitallista pitkittyessä ja on tärkeää pystyä puuttumaan tähän asiaan mahdollisimman nopeasti. Testosteronin puute aiheuttaa usein myös liikakiloja ja joskus jopa huomattavaa ylipainoa. Mikäli liikakiloja alkaa kertyä nopeasti, on se hyvin selkeä merkki vähentyneistä testosteronitasoista. Jos ajatus seksistä tuntuu epämiellyttävältä ja välttelet sitä huomattavan usein tai seksin aikana suorituskykysi on heikko, niin tähänkin on hyvin selkeä yhteys testosteronivajeeseen. Kaikkiin oireisiin on kuitenkin äärimmäisen helppo ja nopea tapa korjata ne TestoPlus ravintolisän avulla.

Testosteronin mittaus - Puhti testosteroni

Usein testosteronitasot mitataan lääkärin määräyksestä erillisellä lähetteellä. Mikäli sinulla on erityinen huoli testosteronivajeesta, niin kannattaa kääntyä lääkärin puoleen.

Testosteronitasojen mittaamiseen on kuitenkin hyvin helppo ja nopea tapa Puhti testosteronimittauksen avulla. Tämän testin pystyy toteuttamaan nopeasti ja helposti täysin kotona. Ostettuasi mittauksen verkosta saat pian sähköpostiisi selkeät ohjeet näytönottoa varten. Puhti testosteronitestit suorittavat ammattilaiset ja saat hyvin selkeän tulosraportin testosteronitasoistasi. Tutustu Puhti testosteroni testiin tarkemmin tästä!

Testosteroni mittaus tulee tehdä aina luotettavan tahon kautta, jotta testit suoritetaan ammattilaisten toimesta ja testitulokset ovat luotettavia. Puhti tarjoaa ammattilaisten tekemän tutkimuksen ja heillä on Suomen tarkimmat testosteronitasojen testit. Testi on helppo ja nopea tehdä ja palvelu on täysin kotimainen.

TestoPlus kokemukset

TestoPlus on toiminut minulla tosi hyvin. Olen syönyt sitä jo muutaman vuoden ja pää on todella selkeä ja jaksan arkea paremmin. Vaimokin kehuu, että en enää unohtele asioita niin paljon. Laittoi sen kuitenkin valikoivan kuulon piikkiin. Muutama kilokin on tippunut, vaikka en urheile oikeastaan ollenkaan.” –Rauno 70v.


Tilasin TestoPlus-pakkauksen ystäväni suosituksesta. Havahduin testosteronivajeen oireisiin vaimoni valitettua, etten ole enää oma itseni. Olin kuulemma ärtynyt ja väsynyt koko ajan. Ennen harrastimme yhdessä paljon, mutta enää ei huvittanut poistua kotoa. Kävin lääkärissä, josta sain vahvistuksen asialle. En kuitenkaan suostunut lähtemään piikkileikkeihin – en todellakaan halua piikittää kroppaani mitään luonnottomia testosteronilisiä. Ystäväni oli törmännyt TestoPlus-valmisteeseen ja vinkkasi siitä minulle. Jo kuukaudessa huomasin selkeän eron energisyydessä ja jaksamisessa. Nyt 9 kuukautta myöhemmin voin todella sanoa olevani kuin uusi ihminen! Käyn salilla säännöllisesti ja olen laihtunut lähes 10 kiloa. Olen melkein paremmassa kunnossa kuin kaksikymppisenä! Voin ehdottomasti suositella TestoPlus-valmistetta kaikille miehille. Älä päästä tilannetta yhtä pahaksi kuin minä.” –Matti 45v

UKK – Usein kysytyt kysymykset testosteroni lisäravinteista

Testosteronia saa luonnollisessa muodossa muutamista verkkokaupoista. Tämän lisäksi lääkärit saattavat kirjoittaa testosteronilisiä kun testosteronivaje on todettu. Testosteroni lisäravinnetta saa tilattua helpoiten T-Maxin verkkosivuilta tästä ja tämän lisäksi erilaisia testosteroni lisäravinteita lihaskasvuun saa suoraan Fitnesstukun verkkokaupasta. Näet koko Fitnesstukun testosteroni lisäravinne valikoiman tästä!

Testosteronin tuotantoon voi vaikuttaa hyvin paljonkin omilla elintavoilla. Testosteroni tasot alkavat nousta jo pyrkimällä normaaliin painoon. Yksi yleisimpiä syitä alhaiselle testosteronitasolle onkin juuri lihavuus.

Liikunta auttaa aina nostamaan kehon testosteroneja monella tavalla. Tämän lisäksi testosteronitasoja nostaa alkoholin käytön vähentäminen ja tupakanpolton lopettaminen. Alkoholin suuri kulutus ja tupakointi heikentävät selkeästi testosteronin tuotantoa kehossamme.

Stressi puolestaan nostaa kehomme kortisoli tasoja, mikä häiritsee testosteronin tuotantoa. Stressin vähentäminen nostaa siis testosteronitasoja. Testosteronitasot alkavat laskemaan kaikilla miehillä ikääntyessä, joka on täysin normaalia. Testosteronia voikin nostaa helposti lisäravinteiden avulla.

Alhaisen testosteroni tason oireet ovat:

  • Liikakilot tai selkeä ylipaino
  • Energian puute, uupumus ja väsymys
  • Seksuaalisen halukkuuden vähäisyys tai puuttuminen
  • Alentunut seksuaalinen suorituskyky
  • Muistiongelmat ja “sumuinen” ajatuksenkulku
  • Alhainen mieliala tai alakuloisuus

Testosteronia saa ilman reseptiä muutamista verkkokaupoista. Helpoin tapa saada testosteronia on tilata sitä suoraan T-max verkkokaupasta. Mikäli etsit testosteroni valmistetta erityisesti lihaskasvuun, niin näitä valmisteita saa parhaiten Fitnesstukun verkkokaupasta, jonne pääset tästä!

Tässä artikkelissa suosittelemme ainoastaan luonnollisia testosteroni lisäravinteita, koska niillä ei ole haittavaikutuksia. Mikäli kuitenkin päädyt käyttämään keinotekoisia testosteroni valmisteita, niin kannattaa varmistua hyvin tarkasti niiden haittavaikutuksiin ennen käyttöä.

Paras testosteroni lisä ikääntymisestä johtuviin oireisiin on selkeästi T-Max lisäravinne. Paras testosteroni lisä puolestaan lihaskasvuun on Testo 4-HD lisäravinne. Nämä molemmat tuotteet ovat valmistettu täysin luonnollisista aineista ja siksi turvallisia käyttää. Kerroimme näistä tuotteista tarkemmin artikkelimme alkuosassa.