Lapset hyppivät trampoliinilla

Paras trampoliini – Vertailussa suosituimmat trampoliinit kotiin

Trampoliinit ovat lasten suosikki harrastus kesäisin ja ne luovat iloa, liikuntaa ja kokemuksia jokaiseen kesään. Trampoliinilla hyppiminen vastaa pitkää liikuntasuoristusta ja tästä syystä se on erinomainen tapa pitää lasten liikunnasta huolta leikin ja hauskanpidon avulla. Samalla aikuiset pääsevät näyttämään temppuja ja hyppimään varsin hauskalla tavalla. Trampoliinin valintaan vaikuttaa pihan koko, käyttäjien tarpeet sekä varmasti trampoliinin hinta.

Trampoliinien valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota turvallisuutteen sillä korkeat hypyt ja temput voivat aiheuttaa vaaratilanteita ilman pehmusteita tai suojaverkkoa. Vertailussa on huomioitu erityisesti lasten tarpeet, mutta lähes kaikki trampoliinit soveltuvat myös aikuisille, jolloin koko perhe voi pitää yhdessä hauskaa ja nauttia kesästä. Paras trampoliini tarjoaa korkeimmat hypyt turvallisesti, jolloin lapsi saa kaiken ilon irti hyppimisestä ja saa kuluttaa energiaa hauskanpidon merkeissä. Seuraavaksi kerromme mitkä ovat kesän parhaat trampoliinit ja mikä trampoliini kannattaa ostaa. Katso parhaat trampoliini tarjoukset Kuntokaupasta!

Paras trampoliini vertailu

Paras trampoliini

5/5

Paras iso trampoliini

4.5/5

Maahan upotettava trampoliini

5/5

Paras suorakulmainen trampoliini

4/5

Lue malleista lisää alta!

Paras trampoliini:

Berg Favorit Regular trampoliini
5/5

Berg Favorit on erittäin laadukas, kestävä ja turvallinen trampoliini, joka sopii kesän koviinkin rientoihin. Trampoliinin 330cm kokonaishalkaisija tarjoaa reilusti tilaa hyppiä ja temppuilla. Koon ja kestävyyden ansiosta trampoliini sopii myös aikuisten käyttöön. Tätä mallia on testattu jopa 550 kg kuormalla, joten se on ylivoimaisesti kestävin ja paras trampoliini markkinoilla.

Berg Favorit trampoliinin kangas on kimmoisa ja sen suojapehmusteet ovat paksut ja pysyvät poikkeuksellisen tiivisti paikoillaan. Favorit malli on suunniteltu erittäin turvalliseksi hyvän suojaverkon ja pehmustuksen ansiosta. Malli on myös hyvin pitkäikäinen laadukkaiden materiaalien ansiosta. Berg Favorit on myös Ruotsissa testivoittaja, jossa kehuttiin erityisesti tukevaa teräsrunkoa sekä huippuhyvää hinta-laatusuhdetta. Katso lisää ja osta omasi!

Paras berg trampoliini:

Berg Champion Regular trampoliini
5/5

Berg Champion on pyöreän muotoinen ja 330 cm leveä trampoliini, joka tarjoaa huippuunsa viritettyä hyppykokemusta ja turvallisuutta. Laadukkaassa Champion Regular mallissa on vahva ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, paksu ja tiivis pehmuste sekä itsestään sulkeutuva vahva Deluxe turvaverkko. Laadukas trampoliini tarjoaa unohtumattoman käyttökokemuksen. Tämän mallin ainutlaatuisuus tulee esiin erityisesti hyppykokemuksesta, sillä AirFlow-hyppymatto ja erityispitkät TwinSpring Gold –jouset tarjoavat korkeammat hypyt ja paremmat temput kuin mikään muu trampoliini.

Berg Champion Regular malli tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hyppytuntuman ja tämän lisäksi koko trampoliini on tehty erittäin turvalliseksi. Tämä trampoliini sopii niin lasten kuin aikuisten käyttöön, sillä se on testattu 500kg kuormalla, jonka tukeva rakenne kestää helposti. Huippumateriaaleista valmistettu laadukas trampoliini on pitkäikäinen valinta ja se kestää kovaakin käyttöä. Mikäli haluat tehdä parhaat temput sekä kokea mahtavan hyppytuntuman, niin Berg Champion on sinun mallisi. Lue lisää ja tilaa heti!

Paras trampoliini tarjous:

React Aero trampoliini
4.5/5

React Aero 3m trampoliini on tämän hetken paras trampoliini tarjous, jossa yhdistyy hyvä ale sekä hyvä käyttökokemus. Malli on kevyt, mutta tukeva ja se tarjoaa miellyttäviä hyppyjä ja temppuja läpi kesän. Turvaverkko on suunniteltu kaarevaksi, joka varmistaa, että hypyt pysyvät aina trampoliinin sisäpuolella. Tässä mallissa turvaverkko on myös asennettu poikkeuksellisesti reunasuojusten sisäpuolelle, jolloin jalat eivät vahingossa mene jousien väliin. Tämä lisää selkeästi trampoliinin turvallisuutta.

Reactin Aero trampoliini on tarkoitettu koko perheen hauskanpitoon. Trampoliini on suunniteltu turvalliseksi ja miellyttäväksi käyttää. Trampoliinin ale yhdistettynä sen hyviin ominaisuuksiin tekevät tästä mallista vertailumme parhaan trampoliini tarjouksen. Katso lisää ja hyödynnä ale!

FitNord iso trampoliini
4.2/5

FitNordin iso 430cm leveä pyöreän muotoinen trampoliini tarjoaa suuret hypyt ja mahtavat temput, sillä tila ei varmasti lopu kesken. Tämän suurikokoisen trampoliinin painoraja on 150kg, joten aikuisetkin pääsevät huoletta esittelemään temppunsa. Säänkestävä ja tukeva runko pysyy kunnossa pitkään, joten malli on hyvin pitkäikäinen. Suojapehmuste ja suuri turvaverkko tekevät käytöstä turvallista jokaisessa tempussa. Suojaverkko on asennettu jousien sisäpuolelle, joka lisää turvallisuutta ja käyttökokemusta. FitNord trampoliini on miellyttävä käyttää ja varsin edullinen vaihtoehto.

Fitnordin 4,3 metriä iso trampoliini tarjoaa suuret hypyt ison halkaisijan ansiosta. Mallin turvallisuutteen on kiinnitetty huomiota, joka mahdollistaa jokaisen tempun turvallisen toteutuksen. Tukeva rakenne kestää kovaakin käyttöä ja FitNord on saanut myös muiden kokemuksien perusteella paljon positiivista palautetta, joten tämä malli on selkeä valinta parhaaksi isoksi trampoliiniksi. Katso lisää ja tilaa suoraan kotiin!

Suorakulmainen trampoliini:

React suorakaiteenmuotoinen trampoliini
3.8/5

React suorakaide trampoliini turvaverkolla, mitoiltaan 163×216 cm, on erinomainen valinta perheen nuorimmille. Sen kompakti koko sopii hyvin pieneen pihaan, ja se voidaan sijoittaa helposti esimerkiksi autotallin reunalle tai tontin rajalle. Trampoliinissa on turvaverkko, joka lisää turvallisuutta hyppijöille.

Trampoliinin suorakaiteen muoto mahdollistaa hyvät hypyt ja temput eteen- tai taaksepäin. Suorakaiteen muoto tarjoaa myös suuremmat treenitilat verrattuna muihin muotoihin. Trampoliini on suunniteltu kestämään pitkään, sillä sen runko on valmistettu kuumasinkitystä ruostumattomasta metallista. Hyppijän painoraja on 50 kg, joten se soveltuu mainiosti nuoremmille perheenjäsenille.

React trampoliini tarjoaa koko perheelle varmasti hauskoja hetkiä ja samalla kehittää fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti. Se on mainio väline leikkimiseen, pelien pelaamiseen ja erilaisten leikkien keksimiseen. Trampoliinilla hyppiminen on hauskaa ja samalla hyödyllistä liikuntaa. Katso lisää ja tilaa ilmaisella toimituksella!

Paras FitNord trampoliini:

FitNord trampoliini
4.5/5

FitNordin 365cm leveä pyöreän mallinen trampoliini sopii hyvin kokoperheen käyttöön ja mahtavien temppujen toteuttamiseen. Kimmoisa ja kestävä hyppymatto tarjoaa tukevan otteen jokaisella hypyllä. Turvallisuudesta pitää huolta koko reunan ja jouset peittävä suojapehmuste sekä tukeva turvaverkko. Vahvarunko kestää kovaa käyttöä ja säätä, joten tämä malli on useiden vuosien valinta.

FitNord on suosittu ja varma valinta sillä se tarjoaa melko edullisen, mutta hyvän trampoliinin kotikäyttöön. FitNord on Kuntokaupan oma mallisto, joten ainoastaan Kuntokauppa tarjoaa tätä trampoliinia. Turvallinen, miellyttävä ja kompakti koko tekee tästä Kuntokaupan trampoliinista suosituimman FitNord mallin. Katso lisää ja tilaa suoraan kotiovelle!

Maahan upotettava trampoliini:

Berg Grand Favorit InGround maahan upotettava trampoliini
5/5

Bergin suunnittelema Grand Favorit InGround on ainutlaatuinen ja tyylikäs maahan upotettava trampoliini. Isokokoisella trampoliinilla mahtuu tekemään useita temppuja ja hyppimään ennen näkemättömiä temppuja. Soikean mallinen trampoliini on ottanut suorakaiteen ja ympyrän mallisten trampoliinien parhaat puolet, eikä se myöskään vie pihalta niin paljoa neliöitä kuin pyöreänmallinen trampoliini.

Grand Favoritin korkealaatuiset jouset ja loistava hyppymatto tarjoavat mahtavana hyppykokemuksen. Maahan upotettu trampoliini on erittäin turvallinen. Reunojen pehmusteet ovat tukevat ja turvaverkko varmistaa jokaisen tempun ja hypyn turvallisen toteuttamisen. Tukeva rakenne takaa hauskanpitoa koko perheelle. Trampoliini sulautuu pihapiiriin erittäin tyylikkäästi eikä maahan sijoitettavan trampoliinin alle ei tarvitse kaivaa suurta kuoppaa, joten trampoliinin asentaminen käy nopeasti. Katso lisää ja osta omaksi!

Paras pieni trampoliini:

React minitrampoliini
4.3/5

React minitrampoliini soveltuu niin hauskanpitoon kuin kuntoiluun. Tämän mallin avulla voi pitää hauskaa ja nauttia hyppimisestä sisällä tai ulkona. Pieni trampoliini kehittää tasapainoa, koordinaatiota ja kuntoa. Joustavan pinnan ansiosta se sopii hyvin nivelille, eikä rasita niitä liikaa. Minitrampoliini sopii sekä lapsille että aikuisille ja se on erinomainen liikuntamuoto. Katso lisää!

Mikä trampoliini kannattaa ostaa?

Trampoliinin valintaan vaikuttaa useat tekijät. Yleensä pihan koko vaikuttaa minkä kokoista trampoliinia kannattaa harkita ja tämän lisäksi trampoliinin muoto, turvallisuus ja hinta askarruttavat varmasti. Trampoliini maksaa muutamista sadoista euroista ylöspäin, joten sen halutaan varmasti myös olevan laadukas ja pitkä ikäinen. Seuraavaksi käymme läpi trampoliinien kokoja ja muotoja, jotka auttavat hahmottamaan pihan kokoon ja trampoliinin tarpeeseen sopivaa mallia.

Trampoliinin koko

Normaalin trampoliinin koko on noin 3 metriä halkaisijalta. Tällaisella trampoliinilla mahtuu tekemään hyppyjä ja temppuja turvallisesti. Hyvin pieneen tilaan tai sisälle sopii minitrampoliini ja puolestaan suurempaan pihaan ja kovaan käyttöön kannattaa harkita 4 metristä trampoliinia. Isolla trampoliinilla mahtuu tekemään entistä paremmin temppuja ja se antaa paremmat vauhdit hyppyihin. Trampoliinin koossa on myös huomioitu sen turvallisuus turvaverkkojen korkeuden muodossa.

Pieni trampoliini

Pieni trampoliini niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja sillä voi hyppiä aikuiset ja lapset. Pienellä trampoliinilla ei mahdu tekemään isoja temppuja, mutta se sopii hyvin leikkimiseen ja kuntoiluun. Pientä trampoliinia on helppo säilyttää ja nostaa nojaamaan seinää vasten kun sitä ei käytetä.

Iso trampoliini

Iso trampoliini sopii isoille hypyille ja näyttäville tempuille. Isolla trampoliinilla mahtuu tekemään temppuja ja hyppimään rauhassa pelkäämättä hyppäävänsä trampoliinilta pois. Isot trampoliinit on tehty erittäin turvalliseksi pehmusteiden ja turvaverkkojen avulla. Isoja trampoliineja on 3m, 4m ja sitä leveämpiä malleja. Mitä isompi trampoliini on, niin sitä suuremmat vauhdit hyppyihin saa. Koon kasvaessa tilaa on enemmän ja hyppyjen suorittaminen on entistä turvallisempaa. Trampoliinin koon valintaan vaikuttaa varmasti myös pihan koko.

Pyöreä trampoliini

Lapsi tekee trampoliinilla tempun

Pyöreä trampoliini on suorakulmaista mallia yleisempi ja sen turvallisuus ja tukevuus ovat parasta luokkaa. Pyöreän trampoliini tarjoaa hyvät vauhdit hyppyihin joka puolella hyppymattoa ja pyöreän muodon avulla tilan tunnistaminen on helppoa.

Suorakulmainen trampoliini

Suorakulmainen trampoliini tarjoaa hieman enemmän tilaa kompaktiin kokoon. Tämä malli sopii erityisesti pieneen pihaan sillä se vie vähemmän neliöitä pihapiiristä. Suorakulmainen trampoliini mahdollistaa osittain temppujen paremman toteuttamisen sillä pituus suunnassa on myös enemmän tilaa.

Trampoliini hinta

Normaalin trampoliinin hinta alkaa yleensä 200 eurosta eteenpäin aina jopa pariin tuhanteen euroon asti. Trampoliinien hinta kulkee melko tarkkaan käsi kädessä laadun kanssa. Mitä enemmän trampoliiniin on valmis panostamaan niin sitä turvallisemman, pitkä ikäisemmän ja paremmalla hyppykokemuksella varustellun trampoliinin saa. Trampoliiniin kannattaa panostaa noin 400 – 600 euroa, jotta saa hyvän ja kestävän mallin useaksi kesäksi. Trampoliinia ostaessa kannattaa hyödyntää trampoliin tarjoukset, katso halvimmat trampoliinit täältä!

UKK- Usein kysytyt kysymykset trampoliineista

Trampoliineja löytyy markkinoilta hyvin usean kaltaisia. Suosittelemme kuitenkin tarpeeksi laadukkaita malleja, jotta niiden käyttö on turvallista ja samalla trampoliini kestää useampia vuosia. Perusmalleista ja keskihintaisista suosittelemme FitNordin trampoliineja ja puolestaan tästä hieman laadukkaampia Premium malleja tarjoaa Berg. Berg on koettu trampoliinien parhaaksi valmistajaksi, ja heidän mallinsa on taattua laatua kaikilta osin. Edullisempia malleja saa muun muassa Reactilta ja Stratokselta. Kannattaa ostaa laadukas ja miellyttävä trampoliini, joka vastaa käyttötarkoitusta ja sopii pihalle kokonsa puolesta.

Hyvä trampoliini on enne kaikkea turvallinen ja kestävä. Hyvän trampoliinin tunnistaa hyvistä pehmusteista jousituksen päällä sekä turvaverkosta koko trampoliinin ympärysmitalla. Hyvä trampoliini on myös kestävä ja tukeva niin rungon kuin hyppymatonkin osalta. Tukeva ja sään kestävä materiaali tekevät trampoliinista pitkäikäisen sekä miellyttävän ja turvallisen käyttää.

Hyvä trampoliini on kooltaan myös sopiva pihapiiriin ja vastaa käyttäjän tarpeita kooltaan ja hyppyominaisuuksiltaan. Usein hyvä trampoliini lapselle on tarpeeksi iso ja hyvä trampoliini puolestaan aikuisen mieleen on turvallinen ja ulkomuodolta tyylikkäämpi, joka myös sointuu pihapiiriin. Tällainen voisi esimerkiksi olla Bergin maahan upotettava trampoliini. Hyvä trampoliini on siis turvallinen, kestävä, miellyttävä käyttää ja tyylikäs.

Paras trampoliini on testimme perusteella Berg Favorit Trampoliini, joka sopii varmasti kaikkiin tarpeisiin ja on erittäin turvallinen käyttää. Tämän lisäksi trampoliinin ulkonäkö on tyylikäs, joten se sopii pihapiirin paremmin kuin useammat muut trampoliinit. Bergin Favorit malli on kestävin ja miellyttävin vaihtoehto koko perheen käyttöön.

Trampoliinin koko vaikuttaa sen käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen. Hyvän kokoinen trampoliini on tarpeeksi iso, jotta kaikkien hyppyjen ja temppujen tekoon on tarpeeksi tilaa turvallisesti. Pihan koko vaikuttaa myös trampoliinin kokoon, jolloin esimerkiksi suorakulmaisen mallinen trampoliini voi käyttää pienet neliöt tehokkaammin. Trampoliinin koko on silloin hyvä kun se vastaa sen käyttötarkoitusta ja tarpeita. Mikäli käyttöä on paljon, kannattaa valita isompi trampoliini, sillä sen koko mahdollistaa turvallisemman ja miellyttävämmän käyttökokemuksen.

FitNord trampoliini on hyvä valinta trampoliiniksi ja se tarjoaa melko edullisen sekä varsin tukevan ja kestävän vaihtoehdon. Kokemukset FitNord trampoliineista ovat erittäin hyviä ja se on varmasti oiva vaihtoehto trampoliiniksi kesän aktiviteetteihin.

Berg trampoliini kokemuksia

Berg trampoliinit on koettu markkinoiden parhaiksi trampoliineiksi ja niiden premium taso näkyy kaikissa ominaisuuksissa. Kokemusten mukaan Berg trampoliinit on ehdottomasti ollut hinta-laatusuhteeltaan hyviä valintoja. Nämä mallit kestävät todella useita vuosia ja niiden turvallisuus ja käyttömukavuus ovat ensiluokkaista. Berg trampoliineja suositellaan kokemuksien perusteella lähes aina. Edullisimmin Berg trampoliinit löydä täältä!

Fitnord trampoliini kokemuksia

FitNord trampoliinit ovat hyviä keskitason trampoliineja. Ne ovat kokemuksien perusteella varsin käytännöllisiä ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä. FitNord trampoliinit on koettu turvallisiksi ja kestäviksi malleiksi useaksi kesäksi. FitNord kokemuksia on kertynyt yllättävän paljon ja tämä merkki on nostanut suosiotaan huomattavasti viime vuosina myös trampoliini markkinoilla. FitNord on Kuntokaupan oma merkki ja saat ostettua niitä täältä!