Juoksuvyö helpottaa liikuntaa

Paras juoksuvyö – TOP-7 vertailussa!

Aktiivinen elämäntyyli pitää terveyttä yllä. Liikkuessa täytyy kuitenkin usein pitää mukana monenlaisia tavaroita. Monelle juoksijalle onkin tuttua kuinka avaimet, puhelin tai vaikkapa lompakko hölskyy taskussa ja tekee juoksemisesta haastavampaa. Juoksuvyön avulla kaikki mukanasi olevat tavarat kulkevat kuitenkin huomaamattomasti matkassasi. Pieneen juoksuvyöhön mahtuu mukaan avaimet, puhelin, lompakko ja kuulokkeet. Hieman isompaan juoksuvyöhön on mahdollista ottaa mukaan myös juomapullo ja hieman eväitä. Juoksuvyön ansiosta tavarat eivät hölsky ja ne kulkevat turvallisesti mukana. Samalla juokseminen on nautinnollista ja helppoa.

Juoksuvyö on mahdollista asettaa miten päin haluat. Taskujen ollessa eteenpäin, pääset käsiksi tavaroihin nopeasti vaikkapa suoraan juoksun aikana. Taaksepäin asetettuna tavarat kulkevat huomaamattomasti ja turvallisesti mukanasi minne ikinä matkaatkin. Irtotavarat ja raskaat vyöt hölskyvät ja häiritsevät liikkumista, tähän vertailuun olemme kuitenkin testanneet parhaat ja kevyimmät vyöt, jotka ovat liikkuessa täysin huomaamattomia ja voit keskittyä täysillä liikkumiseen. Vertailumme juoksuvyöt ovat joustavia ja pehmeitä suoraan ihoakin vasten. Seuraavaksi kerromme lisää parhaista juoksuvöistä.

Paras juoksuvyö vertailu

Paras juoksuvyö: SPIbelt Large Pocket   

      SPIbelt original large pocket juoksuvyö

SPIbelt vyö on tarkoitettu Juoksuun, hiihtoon, suunnistukseen, kävelyyn, kuntosalille, pyöräilyyn, matkailuun, vapaa-aikaan ja työhön. Aina kun tarvitset kuljettaa pieniä asioita huomaamattomasti. SPIbelt large pocketissa on hieman normaalikokoista SPIbeltiä suurempi tasku. Taskuun mahtuu helposti iso puhelin ja lompakko sekä muuta tavaraa. Vyötä on helppoa säätää sopivalle kireydelle, joten juoksulajeissa se ei hölsky ja on lähes huomaamaton. Tämä juoksuvyö on erinomaisen ja joustavan materiaalin lisäksi varsin edullinen ratkaisu omien tavaroiden kantamiseen aktiivisessa elämässä. Tilaa omaksi alta!

Paras juoksuvyö juomapullolla: Salmon Agile 250 juoksuvyö

         Salomon Agile 250 juoksuvyö

Salmon Agile on joustava juoksuvyö, jossa tulee mukana 2,5dl juomapullo. Mallissa on myös näppärä tasku esimerkiksi puhelimelle ja avaimille. Hyvin vyötärölle istuva malli ei hölsky ja tarrakiinnitys varmistaa aina juuri sopivan kireyden asettamisen. Parasta Salmon Agile juoksuvyössä on mukana tuleva juomapullo, joka litistyy sitä pienemmäksi mitä enemmän siitä juot. Tällöin juomapullo ei ala hölskymään tyhjempänä, vaan voit jatkaa juoksu aivan yhtä rennosti kuin aiemminkin. Agile vyö painaa ainoastaan 90 grammaa, joten sen käyttö on erittäin miellyttävää ja jopa huomaamatonta. Katso lisää ja osta omaksi!

Paras juoksuvyö puhelimelle: SPIbelt Sport Dual juoksuvyö

  SPIbelt Sport Dual juoksuvyö

SPIbelt Sprot Dual on juoksuvyö kahdella taskulla. Toiseen taskuun mahtuu täydellisesti puhelin ja toiseen taskuun saa laitettua avaimet, rahaa tai muuta tarvittavaa varustetta. Puhelimen oma tasku varmistaa, että avaimet eivät naarmuta puhelinta tiiviissä taskussa. Isoon taskuun mahtuu suurempikin puhelin ja pienitasku on puolestaan näppärä juurikin pienemmälle tavaralle. Juoksuvyö on helppoa kiristää kiristettävällä vyöllä, jolloin juoksuvyö on napakka eikä hölsky kovemmassakaan vauhdissa. SPIbelt Sport Dual on yksi suosituimpia juoksuvöitä, katso lisää ja tilaa omaksi!

Juoksuvyö isolle puhelimelle: New Balance juoksulisätarvikevyö

 

    New Balance juoksuvyö

 

New Balance juoksuvyölaukku on litteä ja tarpeeksi is suurellekin puhelimelle. Vyölaukun saa tiiviisti kiinni vartaloon, jonka ansiosta se ei hölsky juoksussa. Vyö on valmistettu Nailonista, joten se on erittäin kestävä ja tukeva. Vyöstä löytyy kaksi taskua. Puhelin on mahdollista asettaa omaan osastoon, jotta avaimet tai muut kovat esineet eivät naarmuta puhelinta. Vyön pituutta on mahdollista säätää soljesta. Katso tarkemmin ja tilaa omaksi!

Kevyt ja tukeva juoksuvyö: Salomon Pulse juoksuvyö

Salomon Pulse juoksuvyö

Salomon Pulse on poikkeuksellinen vyö juoksuun sillä siinä ei ole erillistä kiinnitys mekanismia vaan se vedetään vyötärön ympärille. Korkea muotoilu ja kuminauhallinen vyö tarjoavat erittäin istuvan ja kevyen juoksuvyö vaihtoehdon. Hyvät taskut ja kuminauha kiinnikkeet mahdollistavat reilusti taskutilaa kaikille tavaroille. Erittäin miellyttävän tuntuinen juoksuvyö sopii niin kävelyyn, juoksuun kuin retkeilyyn. Vyön koko vastaan housujen kokoa. Katso lisää ja osta omaksi!

Paras juoksuliivi: Evoc Hydro Pro 3 Juomareppu

Evoc Hydro Pro 3 juoksuliivi

Evoc Hydro Pro on kaikenlaiseen urheiluun ja retkeilyyn tarkoitettu juomaliivi, jonka avulla pidempäänkin retkeen saa sopivan määrän varusteita ja juomaa mukaan. Hydro Pro juoksuliivi istuu hyvin päälle ja sitä on miellyttävä käyttää. Juomarakkoon mahtuu, jopa 3 litraa juotavaa. Liivin etupuolella on tilaa puhelimelle, energiapatukoille tai muulle tarvittavalle varustukselle. Juoksuliivin edestä löytyy kaksi kiristyshihnaa, jotka pitävät liivin erinomaisesti paikallaan kovassakin vauhdissa. Reppu on myös vedenpitävä, joten kaikki mukana kannettavat varusteet pysyvät varmasti kuivana jokaisella säällä. Lue lisää ja tilaa omaksi!

Paras vesijuoksuvyö: Deep Sea Vesijuoksuvyö

Deep Sea vesijuoksuvyö

Deep Sea vesijuoksuvyö on optimaalinen valinta vesijuoksijalle. Tämä Classic malli on Deep Sean ensimmäinen ja suosituin malli.  Deep Sea vesijuoksuvyö on tehty vettä läpäisemättömästä materiaalista, joka kestää hyvin klooria ja kuivuu nopeasti. Hyvä muotoilu tukee ja vahvistaa alaselkää. Vyön kiinnittäminen ja säätäminen on hyvin helppoa joustavan vyön ja helppokäyttöisen kiinnityssysteemin ansiosta. Vyön materiaali on joustavaa, pehmeää ja kestävää mikä tekee vesijuoksuvyön käytöstä miellyttävää. Katso ja tilaa omaksi nyt!

UKK - Usein kysytyt kysymykset juoksuvöistä

Juoksuvyö on vyötäröllä pidettävä vyö, joka mahdollistaa tarpeellisten tavaroiden kuljettamisen lenkillä ja retkillä. Juoksuvyöhön mahtuu puhelin, avaimet, pientä evästä, rahaa tai muuta tarpeellista. Juoksuvyö on tukeva eikä tavarat ala hölskymään kovassaakaan vauhdissa. Erityisesti puhelin on vaikea esine pitää mukana lenkillä, koska se alkaa helposti hölskymään taskussa. Juoksuvyö on erinomainen vaihtoehto kantaa kaikki tarpeellinen mukana tukevasti vartalon lähellä. Voit keskittyä täysillä liikkumiseen ilman häiriötekijöitä!

Paras juoksuvyö puhelimelle on testimme perusteella SPIbelt Sport Dual juoksuvyö. Tämä juoksuvyö tarjoaa erilliset taskut puhelimelle ja muulle tavaralle. Suuri tasku on myös tarpeeksi iso isommallekin puhelimelle!

Juoksuvyö helpottaa tavaroiden kantamista lenkillä. Puhelin, aviamet ja muut tarvikkeet pysyvät helposti mukana ilman, että ne hölskyvät. Juoksuvyön avulla lenkkely on miellyttävämpää ja voit keskittyä ainoastaan itse tekemiseen. Juoksuvyöt ovat alkaneet yleistymään etenkin puhelinten kasvaessa entistäkin suuremmiksi.

Juoksuvyön pituutta voi lähes kaikissa malleissa säätää juuri oman tarpeen mukaan. Osaa malleista myydään puolestaan koottain, jolloin juoksuvyön koko vastaa housujen kokoja. Juoksuvyötä kannattaa pitää melko napakkana ja vartalon myötäisenä, jotta se ei ala hölskymään lenkin aikana. Säädettävän juoksuvyömallin avulla varmistat, että saat varmasti sopivan kokoisen vyön itsellesi.

Yhteenveto

Juoksuvyöt helpottavat ja parantavat juoksu kokemusta huomattavasti. Hyvän juoksuvyön avulla voit pitää mukanasi kaikki haluamasi tavarat ilman häiritsevää hölskyntää tai painon tunnetta. Vertailumme juoksuvyöt ovat tukevia ja joustavia, joten ne sopivat kaikenlaiseen liikuntaan. Aktiivisuus on useiden ihmisten elämäntapa ja siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Juoksuvyön avulla liikunta on taas askeleen helpompaa ja nautinnollisempaa. Nauttikaamme luonnosta, liikunnasta ja yhdessäolosta täyillä. Toivottavasti tästä vertailusta oli hyötyä oikean juoksuvyön etsinnässä.