Aktiivisuusranneke unen seurantaan – Huawei Band 6

Huawei Band 6 on tyylikäs ja kaunis aktiivisuusranneke. Sen 1,47 tuumainen kosketusnäyttö näyttää kaikki tarvittavat tiedot yhdellä vilkaisulla kirkkaassakin valaistuksessa. Pehmeä ja tukeva silikoniranneke lisää käyttömukavuutta. Rannekkeen avulla on mahdollista seurata sykettä, SpO2-arvoa, unta, stressitasoja sekä jopa 96 liikuntatilaa. Erityisesti laaja kirjo erilaisia liikuntatiloja ja erinomainen unen seuranta ovat tässä aktiivisuusrannekkeessa ensiluokkaisia. Huawei Band 6 pystyy myös tarjoamaan neuvoja parantaaksesi päivittäistä terveyttäsi. Kello seuraa tarkasti aktiivisuutta ja terveyttä. Samalla se motivoi kohti terveellisempiä elämän tapoja. Band 6 on kaiken lisäksi erittäin edullinen vaihtoehto oman terveyden seuraamiseen ja parantamiseen. Olemme tehneet myös paras aktiivisuusranneke vertailun, johon pääset tästä.

Unen seuranta

Monet aktiivisuusrannekkeet sisältävät unen seuranta ominaisuuden. Tämän ominaisuuden avulla on mahdollista saada hyvin tarkkaa tietoa siitä kuinka hyvin öisin tulee nukuttua. Rannekkeet seuraavat unenmäärää ja laatua. Useimmat aktiivisuusrannekkeet pystyvät myös kertomaan kuinka pitkään eri univaiheet ovat kestäneet yön aikana. Erityisesti laadukkailla unenseuranta ominaisuuksilla varustetut aktiivisuusrannekkeet pystyvät myös tämän datan perusteella havaitsemaan erilaisia uniongelmia ja antamaan niihin ohjeita, jotta unen laatua olisi mahdollista parantaa.

Huawei Band 6 on mielestämme yksi markkinoiden parhaista aktiivisuusrannekkeista unen seurantaan. Sen TruSleep 2.0 –teknologia seuraa sekä hereillä olo aikaasi ja mittaa neljää eri univaihetta. Eri univaiheet ovat kevyt uni. syvä uni, REM ja päiväuni. Laite pystyy myös havaitsemaan kuusi vakavaa uniongelmaa. Band 6 antaa myös neuvoja uniongelmien ratkaisemiseen, jotta sinun yöunesi olisivat laadukkaampia. Yöunien laatuun vaikuttavat myös päivällä stressitasojen vaihtelut. Tämän takia Huawei Band 6 aktiivisuusrannekkeen TruRelax-teknologia seuraa stressitasoasi päivän aikana ja tarjoaa hengitysharjoituksia stressin vähentämiseen. Tämän aktiivisuusrannekkeen avulla unenlaatua on mahdollista parantaa huomattavasti.

Katso Huawei Band 6 aktiivisuusrannekkeen hintavertailu tästä.

Huawei Band 6 kokemuksia

”Huawei Band 6 on hyvä vaihtoehto, jos etsit edullista aktiivisuudenseuraajaa. Laitteesta löytyy myös mukavan laajat terveyden seuranta ominaisuudet.”

”Huawei Band 6 tekee houkuttelevaksi kuntoiluseurannan. Näyttö on keskimääräistä suurempi AMOLED-näyttö, mutta silti se on mukava ranteessa. Siitä löytyy myös vaikuttava valikoima harjoitustiloja. stressin ja unen seuranta vaikuttavat ihan hyville, joka Honor Band 6 rannekkeessa oli selkeästi huonompaa.”

”Hinta-laatusuhteeltaan varmasti hyvä kello, suosittelen kyllä. Kun ei ole tarvetta aivan huippuominaisuuksille niin tämä kello ajaa asiansa varmasti. Melko helppokäyttöinen myös.”

Unen seuranta sovellus ja ranneke

Aktiivisuusranneke unen seuranta

Aktiivisuusrannekkeen tiedot on mahdollista ladata myös älypuhelimelle. Älypuhelimelle ladattava sovellus kertoo käyttäjälleen vielä tarkempaa dataa niin päivittäisestä aktiivisuudesta kuin terveydestä. Sovelluksen avulla on myös mahdollista seurata paremmin omaa kehitystä ja kaikki tiedot jäävät katsottavaksi pidemmäksi aikaa.

Älypuhelimiin on ladattavissa monia unen seuranta sovelluksia, jotka mittaavat nukuttuja tunteja, kuorsaamista ja toimivat rauhallisina herätyskelloina. Aktiivisuusranneke pystyy tähän kaikkeen samaan, mutta huomattavasti paremmin. Puhelin sovelluksesta pystyt myös katsomaan hyvin tarkasti mihin kellon aikoihin olet herännyt ja milloin olet nukahtanut. Unen seuranta aktiivisuusrannekkeen avulla antaa sinulle myös ohjeita paremman unirytmin saavuttamiseen sekä antaa vinkkejä erilaisten uniongelmien ratkaisemiseen.

Kenelle Huawei Band 6 sopii?

Huawei Band 6 sopii erinomaisesti kaikille liikuntaa harrastaville sekä omasta terveydestä kiinnostuneille. Huawei Band 6 on erittäin edullinen vaihtoehto oman terveyden ja aktiivisuuden seurantaan. Se motivoi jo itsessään myös kohti terveellisempiä elämäntapoja. Erityisesti aktiivirannekkeen laajat terveydenseuranta ominaisuudet takaavat kaikille käyttäjille paljon informaatiota päivittäisestä terveydestä. Loistavat unen ja stressinseuranta ominaisuudet osaavat myös ohjata kohti parempaa päivärytmiä. Tämän lisäksi aktiivisuusrannekkeesta löytyy jopa 96 eri liikuntatilaa, joten käyttäjä pystyy seuraamaan varmasti jokaisen liikuntalajinsa tarkkoja tuloksia. Huawei Band 6 on myös tyylikäs ulkonäöllisesti, joten se sopii myös moniin eri tilaisuuksiin. Isolta näytöltä näkee myös yhdellä vilkaisulla enemmän kuin monilta muilta aktiivisuusrannekkeista.

Huawei Band 6 tekniset tiedot

Näyttö: 1,47 tuuman AMOLED kosketusnäyttö
Mitat: 43 mm × 25,4 mm × 10,99 mm
Paino: 20 g
Akun kesto: 14 päivän akunkeston tyypilliseen käyttöön ja 10 päivää raskaaseen käyttöön
Ominaisuudet: sykkeen-, SpO2-arvon-, unen- sekä stressinseuranta ja yli 96 kuntoilutilaa
Sykkeenmittaus: Ranteesta
Vesitiiviys: 50 metriin asti

Yhteenveto

Huawei Band 6 on erinomainen valinta erityisesti unen ja stressin seurantaan. Tämän lisäksi kellosta löytyy jopa 96 urheilutilaa, joten seuraat käytännössä lajia kuin lajia. Aktiivisuusranneke on varsin edullinen vaihtoehto, mutta sen kattavat ominaisuudet tarjoavat silti monipuolisesti tietoa päivittäisestä aktiivisuudesta sekä terveydestä arkiliikkujalle. Kokonaisuudessaan Huawei Band 6 on suosittelulistamme kärkipäätä sen hinta-laatusuhteen ansiosta. Kello ja ranneke on erittäin kestävää materiaalia, joten kellosta on iloa varmasti moneksi vuodeksi. Katso aktiivisuusrannekkeen edullisin hinta tästä.